Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: Γ.Α.Σ.Ε.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 77-59

Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Προφήτη μπήκε σήμερα στο "Δασκαλάκης", όπου ο αδιάφορος βαθμολογικά Γ.Α.Σ.Ε. κέρδισε 77-59 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα οι ελπίδες για παραμονή είναι πια μόνο μαθηματικές και όχι ουσιαστικές.
Ο Προφήτης παρουσιάστηκε έχοντας στον πάγκο του το προπονητικό δίδυμο της γυναικείας ομάδας (Ρουμπελάκη-Τσομπάνο), αλλά ούτε κι αυτό άλλαξε δραστικά τα κακώς κείμενα της ομάδας όπως τα έχουμε δει φέτος. Αχίλλειος πτέρνα ήταν ξανά η άμυνά μας και οι 77 πόντοι είναι πάρα πολλοί, ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα που ήξερε πως έπαιζε το τελευταίο της χαρτί και έπρεπε να τα δώσει όλα. Κι όμως, το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό: 0-6 στο έκτο λεπτό, με τον Προφήτη να δείχνει πως ήταν αποφασισμένος να παλέψει. Αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού όταν οι γηπεδούχοι άρχισαν να βρίσκουν τα μακρινά σουτ, δεν είχαμε τις απαντήσεις. Η συγκέντρωση χάθηκε και είναι ενδεικτικό πως ο Γ.Α.Σ.Ε. σκόραρε ακόμα και με αιφνιδιασμό μετά από δικό μας καλάθι, και μάλιστα όχι μόνο μία φορά. Στο 16' το σκορ ήταν 29-18, ο Προφήτης το μάζεψε κάπως ως το ημίχρονο (31-27) και παρότι με την έναρξη του β' οι Ελευσίνιοι ξέφυγαν με δεκαπέντε (42-27), θεωρητικά ήμασταν μέσα στη διεκδίκηση μέχρι και λίγο πριν το τέλος. Με το σκορ στο 65-57 (στο 36'), ο (κορυφαίος του γηπέδου σήμερα) Στεφάνου ευστόχησε σε τρίποντο και τέλειωσε το ματς, με τον Προφήτη να το παρατάει και τη διαφορά να ξεφεύγει σε επίπεδα που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης. Είναι γεγονός ότι κάθε φορά τα παιδιά προσπαθούν, αλλά πλέον έτσι όπως πήγε η χρονιά φέτος, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί η διάθεση και η ψυχολογία...
Για την ομάδα του Νίκου Μαυρογιάννη, όλη τη δουλειά την έκαναν οι δύο "μπομπέρ" Στεφάνου και Καρράς, ενώ για τον Προφήτη πάλεψε περισσότερο ο Μαυράκης. Με πολλά λάθη η διαιτησία. Ο Παυλόπουλος αποφάσισε να βγάλει τα απωθημένα του σε βάρος μιας υποβιβασμένης ομάδας, ο Μαυρομανωλάκης σφύριξε ελάχιστα.
Γ.Α.Σ.Ε.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 77-59 (10-10, 31-27, 53-42, 77-59)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παυλόπουλος, Μαυρομανωλάκης
Γ.Α.Σ.Ε. (Ν. Μαυρογιάννης): Λαγός 4, Στεφάνου 24(6), Παρμαξίδης, Καρράς 27(2), Παραλής 7(1), Λιβάνιος, Κοσκινάς 2, Λάσκος, Μαρούγκας 7, Νερούτσος 6.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ρουμπελάκης): Μουστάκας 8(2), Μυσιρλής, Λεοντιάδης 3(1), Τριανταφύλλου 7(1), Ρίμπας, Βουρνάς 12, Μαυράκης 15, Μπαμπάκος 8, Μπούζας 2, Ντάσκας Τ., Ντάσκας Φ. 4, Μαρής.