Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 0-0

Όπως και στον πρώτο γύρο, Προφήτης Ηλίας και Παννεαπολικός έμειναν μακριά από το γκολ, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Το πιο σημαντικό σημείο του αγώνα δεν ήταν πάντως κάποια φάση, αλλά το σκηνικό προς το τέλος, όταν και απειλήθηκε σύρραξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αφορμή ήταν ένα βάναυσο και έξω από κάθε αθλητική λογική τάκλιν του Αξιώτου πάνω στον Αλλαϊμπέι. Για λίγα λεπτά οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι, έπεσαν και  μερικές ψιλές και τελικά όταν κάθησε η σκόνη ο (πολύ καλός) Πετρουμιάνος απέβαλε -μάλλον τυχαία- έναν παίκτη από κάθε ομάδα, ενώ μέσα στον χαμό "ξέχασε" να δείξει την κόκκινη στον Αξιώτου για το μαρκάρισμα. Για τον Προφήτη τη νύφη πλήρωσε ο Άγγος, τον οποίο τώρα θα χάσουμε για κάποιες αγωνιστικές, όπως για μία θα λείψει και ο Γεωργακάκος που είχε αποβληθεί νωρίτερα με δύο κίτρινες. Ζητήματα πολύ σημαντικά για τον Προφήτη, που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει πρόβλημα ολιγαριθμίας, και με τις τιμωρίες βλέπει το διαθέσιμο ρόστερ να αποψιλώνεται όλο και περισσότερο.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα του λόφου έκανε περισσότερες ευκαιρίες, είχε όμως για μοιραίο παίκτη τον Εστυλιανίδη, που τρεις φορές βρέθηκε σε φάση τετ-α-τετ αλλά σε καμία δεν σκοράρε, ενώ σε μία ακόμη αντίστοιχη φάση ο Κουλούρης νίκησε τον Αλλαϊμπέι. Ο Παννεαπολικός, που επισκεπτόταν τον Σπαχίου ως επί το πλείστον με στημένα, είχε ένα δικό του καλό διάστημα στο τελευταίο τέταρτο του α' μέρους, όταν και έκανε τις καλύτερες φάσεις του, δύο κεφαλιές (Ζίου, Αξιώτου) και ένα σουτ (Ιμβριώτης). Γενικά πάντως οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνες, πράγμα που εντέλει έγινε με επιτυχία.
Ο Προφήτης μετά το σημερινό αποτέλεσμα αρχίζει πια να συμβιβάζεται με την ιδέα της συμμετοχής στα πλέι-άουτ. Η τελευταία τριάδα αγώνων αποδείχτηκε πολύ καθοριστική: Σε τρία ματς τα οποία θεωρητικά ήταν στα μέτρα μας, ο απολογισμός ήταν μόλις δύο βαθμοί και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε κάτι που με βάση τα φετινά δεδομένα θα ήταν υπέρβαση, δηλαδή η απ' ευθείας παραμονή. Ζητούμενο τώρα είναι η διατήρηση της 10ης θέσης στη βαθμολογία, ώστε να μπούμε στα μπαράζ με το μπόνους των τριών βαθμών.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πετρουμιάνος (Κιούσης, Καρφής)
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 77' Γεωργακάκος, 88' Άγγος - 88' Θωμάς
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης, Αλλαϊμπέι, Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Γεωργακάκος, Άγγος, Μασρί, Εστυλιανίδης (73' Λίτσης), Τσιριγώτης, Τσάκωνας (56' Μανσούρ).
ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Β. Κώττος): Κουλούρης, Ιμβριώτης, Ναρλιώτης, Προδρομίδης, Αξιώτου, Μπεκάκος (67' Θωμάς), Καραμαλίκης, Ζίου, Ζημηνόπουλος (54' Ντρέτσα), Κατσούλης, Σιμιτζής (83' Χοτζόγλου).