Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΙΞΩΝΗ 52-28

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση την πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου έκανε ο Προφήτης, που χωρίς να προβληματιστεί επιβλήθηκε της Αιξωνής στα Καμίνια. Αυτό ήταν και το τελευταίο ματς για φέτος που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με μια πιο "ανέμελη" διάθεση, καθώς από εδώ και πέρα ότι παίζουμε θα είναι ντέρμπι: Ακολουθούν Φάρος και Μοσχάτο (δύο ματς στα οποία μας φτάνει μία νίκη για να τελειώσουμε πρώτοι) και μετά είναι τα πλέι-οφ.
Ο Προφήτης προς στιγμήν φάνηκε να δυσκολεύεται στη ζώνη, όμως σιγά-σιγά κατάφερε να τη "σπάσει", χτυπώντας τόσο κοντά στο καλάθι όσο και με μακρινά σουτ. Η δε Αιξωνή ήταν αρκετά άστοχη κι έτσι ο Προφήτης κατάφερε να χτίσει από νωρίς διαφορά ασφαλείας, παρότι ο κόουτς Ρουμπελάκης είχε κάθε δίκιο να φωνάζει για τα πάρα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, φαινόμενο που τελευταία επαναλαμβάνεται όλο και πιο συχνά και θα πρέπει να το προσέξουμε.
Η ροή του αγώνα επέτρεψε να προφυλαχθεί και σήμερα η Ευμορφοπούλου (που έχει ένα μικρό πρόβλημα με τον ώμο της), με τον Προφήτη να βρίσκει μια πολύ καλή τριάδα με τις Χατζηνικολάου-Λαουλάκου-Ρουμπελάκη. Η Αιξωνή είχε επίσης δύο βασικές απουσίες (Μαρίνου, Μπενέτου) και σε συνδυασμό με το ότι (όπως και στο ματς του πρώτου γύρου) η Γριμπαβιώτη εξουδετερώθηκε, μόνη απειλή για το καλάθι μας ήταν η Ψαθά. Σωστή η διαιτησία των Ρουμελιώτη και Πέτρου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΙΞΩΝΗ 52-28 (15-7, 32-13, 42-20, 52-28)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρουμελιώτης, Πέτρου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ρουμπελάκης): Βλάμη 7, Χατζηνικολάου 11, Βροχίδου Σ., Σπύρη, Ρουμπελάκη 12(2), Λαουλάκου 12(2), Καρανάσιου 2, Γουλουμή 2, Αμανατίδη 6, Παπαδοπούλου, Ανυφαντάκη Ε..
ΑΙΞΩΝΗ (Ε. Θεοδώρου): Γριμπαβιώτη 6, Ψαθά 9(3), Ζαχαριάδη, Κόττου 3, Βαζαίου, Τσιμτσιλή 2, Γανέλη 1, Τσιρλιγκάνη 3, Δράκου, Μπερούκα 4.