Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 51-60

Ζορίστηκε σήμερα ο Προφήτης στο Μπραχάμι εναντίον του Αστέρα και αυτό που κρατάμε από το συγκεκριμένο ματς είναι η νίκη και τίποτα περισσότερο.
Το κύριο πρόβλημα της ομάδας ήταν η αμυντική συμπεριφορά, με τον Αστέρα να σκοράρει πολύ, βρίσκοντας πόντους και σε αιφνιδιασμό αλλά και σε σετ επιθέσεις μέσα από ελεύθερα μακρινά σουτ ή διεισδύσεις. Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε ήταν τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, με τις γηπεδούχες να ανανεώνουν συνολικά 24 επιθέσεις. Ο Προφήτης πάντως ήταν καλός στην επίθεση και το ματς είχε γενικά ωραίο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν γρήγορα και απελευθερωμένα. Η ομάδα μας είχε το προβάδισμα από την αρχή, ποτέ όμως με διαφορές πάνω από 5-6 πόντους και μέχρι ενός σημείου ο Αστέρας ήταν μέσα στη διεκδίκηση. Τελικά η διαφορά άνοιξε κάπως μόνο προς το φινάλε, και πάλι όμως δεν πήγε περισσότερο από τους δέκα. Οι δύο ομάδες είχαν από μία βασική απουσία (Μπρέλλου και Ευμορφοπούλου), αλλά αυτές που ξεχώρισαν εκατέρωθεν ήταν οι δύο έμπειρες: Για τον Αστέρα πρώτη παίκτρια σήμερα ήταν η Παναγιωτονάκου (22 πόντους) και για τον Προφήτη καλύτερη η Βλάμη, που έβαλε 20. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία από Αρφαρά και Διονυσάτο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 51-60 (17-20, 28-34, 42-46, 51-60)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αρφαρά, Διονυσάτος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜ. (Δ. Χρυσοβελίδης): Γιαπαλάκη 2, Παναγιωτονάκου 22(1), Κάραβα, Ζαχαροπούλου Σ. 2, Ηλιάδη 2, Μωυσιάδου 7, Ζαχαροπούλου Δ. 2, Καρρά 8, Ψυλλάκη 6.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ρουμπελάκης): Βλάμη 20, Χατζηνικολάου 5, Βροχίδου Σ. 5(1), Σπύρη 2, Ρουμπελάκη 7, Λαουλάκου 7(1), Καρανάσιου 2, Γουλουμή 4, Αμανατίδη 2, Παπαδοπούλου, Ανυφαντάκη Ε. 6.