Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΒΑΡΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 44-34

Δεν μπόρεσαν οι κορασίδες μας την άνοδο στην Α' Κατηγορία, καθώς η Βάρη ήταν η νικήτρια του μικρού τελικού και πήρε το τρίτο εισιτήριο, μετά τον πρωταθλητή της κατηγορίας Ολυμπιακό και τον δεύτερο Άλιμο. Όπως και στον ημιτελικό, έτσι και χθες ο Προφήτης ήταν μπροστά στο σκορ για αρκετή ώρα (ημ. 13-17), όμως δεν άντεξε στην αντεπίθεση της Βάρης, που είχε περισσότερες δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο (επιμέρους 17-6) και πήρε τη νίκη.
Αυτό πάντως που δεν αλλάζει είναι πως η χρονιά ήταν πολύ επιτυχημένη για τα κορίτσια μας, που μαζί με την προπονήτρια τους Μένια Δροσωτάκη έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έφεραν την καλύτερη πορεία της "σύγχρονης" ιστορίας του τμήματος, μετά δηλαδή την επαναδραστηριοποίηση του πριν τέσσερα χρόνια. Σε σύνολο 18 αγώνων ο Προφήτης έκανε 14 νίκες, πετυχαίνοντας μια "ηρωική" πρόκριση στο final-four της κατηγορίας, που ανεξάρτητα από την κατάληξή του ήταν μια πολύ σπουδαία εμπειρία για τον σύλλογο και τις αθλήτριες.
Στο χθεσινό ματς διαιτήτευσαν οι Χατζηκυριάκος και Σκορδίλης, που ήταν άριστοι, και για τον Προφήτη αγωνίστηκαν οι Μυσιρλή 1, Τζωρτζάκη, Παπακωνσταντίνου, Ιγκρίστα 4, Παπαδοπούλου Μαρ.27(4), Γκέρμπη 2, Γκίκα, Σαμιώτη, Παπαδοπούλου Μυρ..