Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡ.ΗΛΙΑΣ 40-45

Πάλι καλά που ο Προφήτης γλύτωσε το κάζο σήμερα στην Ελευσίνα και κατέφερε να πάρει τη νίκη, παρά την πολύ κακή εμφάνιση.
Η ομάδα μας ήταν εκνευριστικά άστοχη, έκανε πάρα πολλά λάθη και τα όποια κέρδη είχε το σημερινό ματς προέρχονται μόνο από την άμυνα, που την περισσότερη ώρα λειτούργησε σωστά και σε τελική ανάλυση ήταν αυτή που μας έσωσε. Η ποιότητα του αγώνα ήταν πολύ χειρότερη από την αναμέτρηση του κυπέλλου μια βδομάδα νωρίτερα, κάτι που φάνηκε από την αρχή, όταν και στο έκτο λεπτό το σκορ ήταν... 2-2. Ο Προφήτης έκανε ένα σχετικά καλό φινάλε στο δεκάλεπτο, προηγήθηκε με 3-11, όμως η παρουσία του στο παρκέ δεν ενέπνεε καμία σιγουριά και ο Πανελευσινιακός δεν άφησε το σκορ να ξεφύγει περισσότερο. Ο Προφήτης είχε σταθερά το προβάδισμα, ποτέ όμως με μεγάλες διαφορές, και οι πάντα απειλητικές γηπεδούχες πλησίασαν λίγο πριν το τέλος στο 40-43, όμως δεν κατόρθωσαν κάτι περισσότερο. Αν ψάχναμε να βρούμε κάτι θετικό από όλα αυτά, ίσως είναι πως η ομάδα μας πέρασε αυτή τη σκληρή δοκιμασία μια βδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Φοίνικα και το καμπανάκι που βάρεσε ακούστηκε πολύ δυνατά στα αυτιά όλων μας. Για τον Προφήτη συγκριτικά καλύτερη ήταν η Ρουμπελάκη και κατά διαστήματα η Ευμορφοπούλου, ενώ για την Ελευσίνα πολύ θετικές ήταν η Αλεξανδρίδου και Τακίδη, με την Πλαβούκου να είναι η πρώτη σκόρερ μεν, αρκετά άστοχη δε. Καλή η διαιτησία του Μπουλινάκη, με λάθη η Κοσμίδου.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 40-45 (3-10, 16-25, 24-31, 40-45)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοσμίδου, Μπουλινάκης
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μ. Καραχάλιος): Τακίδη 9, Ξανθοπούλου, Κοκκίνη 1, Ραμαντάνη, Πλαβούκου 13, Κούρπα, Σαβουλίδου 6, Αλεξανδρίδου 9, Οικονομοπούλου 2.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ρουμπελάκης): Βλάμη, Χατζηνικολάου 2, Βροχίδου Σ., Ευμορφοπούλου 15, Σπύρη 1, Ρουμπελάκη 18(1), Καρανάσιου, Καψοκόλη, Αμανατίδη 3(1), Παπαδοπούλου 2, Ανυφαντάκη Ε. 4.