Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-2

Πρεμιέρα στο β' γύρο και ο Προφήτης πήρε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη, την πρώτη του στο πρωτάθλημα, με 1-2 στο γήπεδο της ΑΓΕΤ επί των Νέων Ευγένειας.
Άλλη μια έξοχη εμφάνιση για την ομάδα μας, που επιβεβαίωσε την αγωνιστική της ανάκαμψη απέναντι σε έναν αντίπαλο που τρείς μήνες πριν μας είχε κερδίσει με 5-0. Ο Προφήτης ξεκίνησε πολύ δυνατά και πήρε το προβάδισμα από νωρίς (18'), με τους Μασρί και Εστυλιανίδη να βγαίνουν στην πλάτη της άμυνας και τον πρώτο να σερβίρει στον δεύτερο, που με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Βλαχόπουλο. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πήραν την πρωτοβουλία, πίεσαν τον Προφήτη, που όμως κράτησε ως το ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια με το 0-1. Η ψυχρολουσία ήρθε όμως λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όχι τόσο για την ισοφάριση αυτή καθεαυτή, όσο για τον τρόπο που ήρθε. Χωρίς να υπάρχει υποψία φάσης, η λάθος επιστροφή της μπάλας προς τον Σπαχίου, την οποία πρόλαβε ο Ρούσι και έγραψε το 1-1. Πριν όμως ο Προφήτης προλάβει να επηρεαστεί, ήρθε το 1-2 και μάλιστα με υπέροχο τρόπο: Η φωτοβολίδα του Γεωργακάκου από τα 25 μέτρα, καρφώθηκε στην εστία των Νέων και έδωσε ξανά το προβάδισμα στους κυανέρυθρους. Ο Μπάμπης πέρα από τη γκολάρα που έβαλε, έκανε σπουδαίο παιχνίδι και μαζί με τον Κίσσα συνέθεσε ένα σπουδαίο δίδυμο στην "κουλούρα" του γηπέδου. Με μισή ώρα αγώνα λοιπόν να μένει και τον Προφήτη να προηγείται 1-2 ζητούμενο ήταν η διατήρηση του σκορ. Η ομάδα μας "μαζεύτηκε" (αν και υπήρξαν φάσεις, κυρίως αντεπιθέσεις, για ένα ακόμα γκολ), έπαιξε με το χρόνο, και δεν απειλήθηκε, καθώς και η συνολική μας αμυντική λειτουργία, αλλά και ειδικότερα το τρίγωνο των δύο σέντερ-μπακ με τον τερματοφύλακα ήταν από ουσιαστικό έως αλάνθαστο. Έτσι ο Προφήτης έφυγε από την Χαραυγή με την τεράστια νίκη, ανέβηκε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς εκτός των άλλων "έπιασε" τη σημερινή του αντίπαλο στην ένατη θέση. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα!
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκαλτσής (Κίκης, Δαμιανάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 53' Ρούσι - 18' Εστυλιανίδης. 60' Γεωργακάκος
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Βλαχόπουλος, Ταταμανίδης, Καρατζαΐδης (76' Ευτυχίδης), Χριστοδούλου, Λοξός, Ντάσης, Παπανδρέου (70' Παπαδάκης), Μπαρέλης, Ρούσι, Νομικός, Ευγενείας (46' Θεοδωρίδης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης (56' Μανσούρ), Αλλαϊμπέι, Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Άγγος (90' Στεφανίδης), Μασρί, Εστυλιανίδης (71' Λίτσης), Τσιριγώτης, Κίσσας.