Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

Η εντός έδρας ήττα από τον Γ.Α.Σ.Ε. έφερε εξελίξεις στην ανδρική ομάδα και συγκεκριμένα στην τεχνική της ηγεσία.
Ο Μιχάλης Κεραμειδάς αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο και νέος προπονητής είναι ο Γιώργος Κεφαλίδης. Τρόπος του λέγειν νέος, καθώς ο 51χρονος κόουτς είναι μία από τις πλέον γνώριμες φιγούρες στο λόφο και επιστρέφει για άλλη μια φορά στο σύλλογο, στην τρίτη του θητεία στην ανδρική ομάδα, ενώ έχει κατά καιρός εργαστεί και σε όλα σχεδόν τα τμήματα, με τελευταίο το γυναικείο την αγωνιστική περίοδο 11-12. Θεωρείται άνθρωπος των ειδικών αποστολών γι' αυτό και κρίθηκε κατάλληλος να ηγηθεί της προσπάθειας για αναστροφή του κλίματος και αποφυγή του υποβιβασμού, με τον Προφήτη τη δεδομένη στιγμή να βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας.
Η αλλαγή στην ανδρική ομάδα είχε επιπτώσεις και στο εφηβικό τμήμα, από το οποίο επίσης έφυγε ο Κεραμειδάς, και νέος προπονητής θα είναι ο κόουτς του παιδικού, αλλά και αθλητής της ανδρικής ομάδας, Γιάννης Πασαγιάννης.
Η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος του ομίλου ευχαριστούν τον απερχόμενο προπονητή Μιχάλη Κεραμειδά, που αποχώρησε από τον Προφήτη μετά από πέντε χρόνια πολύ μεγάλης προσφοράς, αρχικά ως αθλητής και μετέπειτα από τη θέση του προπονητή. Ο Κεραμειδάς ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της, πέρσι το καλοκαίρι, και είναι κοινός τόπος ότι προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις για να επιτύχει ότι καλύτερο. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του.