Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 74-59

Όσο ο Προφήτης δεν παίζει άμυνα, δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα. Ο Ατρόμητος ήθελε περισσότερο τη νίκη, σκόραρε 37 πόντους σε κάθε ημίχρονο και πήρε δίκαια το τοπικό ντέρμπι, απέναντι σε έναν Προφήτη που συνεχίζει να προβληματίζει και δεν βρήκε φάρμακο ούτε στην αλλαγή προπονητή.
Ο αγώνας πήγε από νωρίς σε έναν αχαλίνωτο ρυθμό, ένα ραν εντ γκαν που όμως η ιστορία έχει δείξει πως ποτέ δε συμφέρει τον Προφήτη. Τουλάχιστον μετά το καλό ξεκίνημα των τυπικά γηπεδούχων (11-6), η ομάδα μας βρήκε λύσεις στην επίθεσή της, πέρασε με 17-24 και για ένα έστω μικρό διάστημα φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι. Το ημίχρονο έκλεισε στο Χ, "μύριζε" ντέρμπι, όμως με την έναρξη του β' όλα άλλαξαν. Μάλλον όχι όλα, καθώς η πληγή της άμυνας, και δη της περιφερειακής, δεν έκλεισε ποτέ. Οι παίκτες του Ατρομήτου σούταραν από μακριά, αλλά και διείσδυαν με όποιον τρόπο ήθελαν, και από τη στιγμή που η δική μας επίθεση μπλόκαρε, ήταν επόμενο να μην μπορούμε να ακολούθησουμε και ο Ατρόμητος να βρει τις διαφορές που έψαχνε. Η πηγή του περιφερειακού σουτ στέρεψε, οι ψηλοί δεν μπορούσαν να τελείωσουν τις φάσεις και η αναμέτρηση πήρε τον ανηφορικό για εμάς δρόμο της. Στο 31' το σκορ έφυγε για τα καλά (58-46) και ο Προφήτης δεν μπόρεσε να επιστρέψει, ούτε ακόμα και όταν βρήκε κάποια μακρινά σουτ, αφού και οι περιφερειακοί του Ατρομήτου συνέχισαν να σκοράρουν με συνέπεια. Άριστη η διαιτησία των Χριστοδουλάκη και Τσόλη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 74-59 (14-18, 37-37, 53-46, 74-59)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδουλάκης, Τσόλη
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μ. Καλυβιανάκης): Γκανής 5(1), Μιχαλακάκος 9(1), Γιαννακόπουλος 15(3), Κωνσταντίνου 8, Μηνόγιαννης 11(3), Καψιμάλης 3(1), Γεραμάς 3, Μιζής 20, Κλούτσος, Καραντζής, Πάντο.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κεφαλίδης): Μουστάκας 14(4), Πασαγιάννης 5, Λεοντιάδης, Ξετρίχης 6(2), Τριανταφύλλου 16(4), Βουρνάς 7, Μαυράκης 7, Μπαμπάκος 2, Μυσιρλής, Μαρής, Ντάσκας Φ. 2.