Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0

Αν κάποια από τις δύο ομάδες πρέπει αν αισθάνεται αδικημένη από την "λευκή" ισοπαλία του "Νικολαΐδης", αυτή μάλλον θα πρέπει να είναι ο Προφήτης, που στάθηκε πάρα πολύ καλά απέναντι στον αρκετά ισχυρό Παννεαπολικό, πήρε τον έναν βαθμό, θα μπορούσε όμως βάσει της εικόνας του αγώνα, τουλάχιστον στο ένα ημίχρονο, να είχε φύγει με το τρίποντο.
Ο Προφήτης επιβεβαίωσε την αγωνιστική του ανάκαμψη και έμεινε αήττητος για τρίτη συνεχή αγωνιστική. Με σωστή αλληλοκάλυψη, σφιχτή άμυνα και τις γραμμές του κοντά, δεν άφησε χώρους δράσης στους Νεαπολίτες, που είναι ζήτημα να πάτησαν με αξιώσεις πάνω από τρεις-τέσσερις φορές στην περιοχή μας. Αντίθετα ο Προφήτης είχε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο "γέννησε" φάσεις, δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ. Κύριος τελικός αποδέκτης ήταν ο Γκούρι, που έπαιξε κατά συνθήκη στην κορυφή της επίθεσης, και είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες: Μια κεφαλιά, ένα σουτ και μία προβολή, που όμως δεν κατέληξαν στα δίχτυα, ενώ ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις είχε και ο Κίσσας. Η επιθετική μας δραστηριότητα ατόνησε στην επανάληψη, όταν σιγά-σιγά φάνηκε να μένουμε από δυνάμεις, όμως κάναμε σωστή διαχείριση και δεν κινδυνέψαμε, κρατώντας με σχετική άνεση το "μηδέν".
Ακολουθεί μια εβδομάδα διακοπή και ο όμιλος επανέρχεται στην αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ο Προφήτης φαίνεται να έχει αφήσει οριστικά πίσω του το άσχημο ξεκίνημα, μαζεύει βαθμούς και δείχνει πως είναι ικανός να ξεμπλέξει γρήγορα από τους κινδύνους.
ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουλόπουλος (Αναστασίου, Καρακελλές)
ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Β. Κώττος): Κουλούρης, Κοτσάνι, Ναρλιώτης, Προδρομίδης, Αξιώτου, Καρβούνης, Πουγούνας (58' Μυλωνάς), Βάλλας (80' Τριανταφύλλου), Βασιλόπουλος (46' Ντρέτσα), Κατσούλης, Μπολότης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης, Μανσούρ, Βισβίκης, Τσάδαρης Α., Γκούρι, Άγγος, Αλλαϊμπέι (82' Γεωργακάκος), Μασρί, Τσιριγώτης, Κίσσας.