Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 24-52

Χωρίς προβλήματα ο Προφήτης ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου και έκανε το τέσσερα στα τέσσερα. Για άλλη μία φορά οι παίκτριές μας έδειξαν προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου δέχτηκαν μόλις δύο καλάθια εντός παιδιάς. Οι όποιες ανορθογραφίες είχαν να κάνουν με την επίθεση, και ειδικά το για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα. Ο Προφήτης πάντως κατέγραψε στο ενεργητικό του και αρκετές όμορφες φάσεις και κατάφερε να εξασφαλίσει από νωρίς διαφορά ασφαλείας, έχοντας σε καλό βράδυ τις Ευμορφοπούλου και Δροσωτάκη που ηγήθηκαν στο σκοράρισμα. Η διαιτησία των Τηγάνη και Σιαμίδη (κυρίως του δεύτερου) με αδικαιολόγητα πολλά λάθη για ένα τέτοιο παιχνίδι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 24-52 (4-15, 9-29, 14-40, 24-52)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τηγάνης, Σιαμίδης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Λαμπαδάριος): Σιτζάνη 2, Ιωάννου 2, Φραντζεσκάκη 4, Μοσχονά 2, Καλογεράκου, Τσαχάλη 7(1), Βασιλάτου, Μικελοπούλου 1, Καλαϊτζίδου 2, Ραφελέτου, Χατζή, Τσουμπρή 4.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ρουμπελάκης): Βλάμη 5, Δροσωτάκη 15, Βροχίδου Σ. 3(1), Ευμορφοπούλου 19, Σπύρη 4, Ρουμπελάκη, Λαουλάκου 4, Χατζηνικολάου, Ιωαννίδου, Αμανατίδη, Παπαδοπούλου, Ανυφαντάκη Ε. 2.