Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΚΗ 2-2


Ούτε τώρα ήρθε η πρώτη νίκη, παρότι φτάσαμε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Ο Προφήτης προηγήθηκε στο σκορ για τρίτη φορά φέτος, όμως ούτε τώρα κατάφερε να προστατεύσει το αποτέλεσμα και έμεινε στο 2-2 με την Αρμενική.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23' με τον Tομαρά, που στριφογύρισε με την άνεσή του μέσα στην περιοχή μας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Σπαχίου. Ο Προφήτης ευτύχησε να ισοφαρίσει πριν λήξει το ημίχρονο, με τον Τσιριγώτη που εκμεταλλεύτηκε την παράλληλη του Άγγου. Οι παίκτες μας μπήκαν ακόμα πιο αποφασισμένοι στο β', και στο 60' πήραμε το προβάδισμα, με τον Τσιριγώτη και πάλι, που με δεύτερη προσπάθεια στην δική του άστοχη αρχικά εκτέλεση πέναλτι (απέκρουσε ο Ακριτίδης) έκανε το 2-1. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το πρώτο τρίποντο θα έρθει, καθώς η Αρμενική δεν φαινόταν και ιδιαίτερα απειλητική, έξι λεπτά πριν το τέλος ο Κωσταρίδης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2.
Έτσι ο Προφήτης δεν κατάφερε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ακόμα και στα ματς που παίζει καλά, όπως αυτό, δεν καταφέρνει να πάρει τους βαθμούς που θα της δώσουν ώθηση για να ανέβει βαθμολογικά. Στην αναζήτηση της πρώτης νίκης, ο Προφήτης παραμένει στο ΣΕΦ, όπου την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον επίσης χαμηλά στη βαθμολογία, Ατρόμητο Κερατσινίου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΚΗ 2-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λυτρίβης (Γιαννίκος, Σουγκλάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 44', 60' Τσιριγώτης - 23' Τομαράς, 84' Κωσταρίδης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Γεωργακάκος (85' Στεφανίδης), Μανσούρ, Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Περπερίδης, Άγγος (88' Τσάκωνας), Μασρί, Κίσσας, Τσιριγώτης, Γκούρι.
ΑΡΜΕΝΙΚΗ (Ν. Γκουβας): Ακριτίδης, Μανωλάκος (68' Εγκιάν), Αθανασόπουλος, Καταραχιάς, Νάκας, Αβραμίδης (82' Γκιούρα), Μέρκο, Παπικιάν, Τομαράς (78' Καρκασίνας), Κωσταρίδης, Κουτσουράκης.