Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ 66-30

Εξαιρετική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για τις γυναίκες του Προφήτη και άνετη νίκη απέναντι στους Κυρίαρχους, μια ομάδα που πέρσι μας είχε δυσκολέψει πάρα πολύ.
Πέρα από τη νίκη και τη μεγάλη διαφορά, η ομάδα μας άφησε πολύ θετικά δείγματα γραφής, παίζοντας γρήγορο και όμορφο μπάσκετ. Η αμυντική μας λειτουργία κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, και τα 28 (!) συνολικά κλεψίματα μας έφερναν συνεχώς σε καταστάσεις αιφνιδιασμού και μας χάριζαν εύκολα καλάθια. Έτσι άνοιξε από νωρίς η διαφορά και ο απόλυτα συγκεντρωμένος για 40 λεπτά Προφήτης δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Οι Κυρίαρχοι (με τέσσερις πρώην προφητηλιώτισσες στο ρόστερ τους) προσπάθησαν να ακολουθήσουν, και παρότι το πάλεψαν, δεν είχαν κάποια που να τραβήξει τις υπόλοιπες στο επιθετικό κομμάτι. Αντίθετα οι δικές μας, αν και αρχικά ήταν λίγο "μαγκωμένες" στο σετ παιχνίδι, όσο περνούσε η ώρα έβρισκαν και καλές συνεργασίες αλλά και εύστοχα περιφερειακά σουτ, με τον κόουτς Ρουμπελάκη να βρίσκει ευκαιρία να ανοίξει το rotation και να κάνει πολλές δοκιμές, μοιράζοντας έτσι τον χρόνο, και συνεπακόλουθα, το σκοράρισμα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μητρόπουλου-Τεφτίκη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ 66-30 (13-5, 30-12, 47-22, 66-30)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μητρόπουλος, Τεφτίκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ρουμπελάκης): Βλάμη 8, Δροσωτάκη 4, Βροχίδου Σ. 5(1), Ευμορφοπούλου 6, Καψοκόλη, Ρουμπελάκη 13(2), Λαουλάκου 10(1), Σπύρη 8, Ανβάρ, Αμανατίδη 2, Παπαδοπούλου 2, Ανυφαντάκη Ε. 8(1).
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Δ. Ζαχαρίας): Καρακλή, Καρελά 4, Τσίρμπα 5(1), Μουσούλη 3(1), Αλεξάνδρου 2, Σιφωνιού 2, Καμπόλη, Σωτηροπούλου 6, Θεοφίλου, Κίνα 2, Σταθάκη 2, Κωστοπούλου 4.

-Με την ευκαιρία του μεταξύ μας αγώνα ευχόμαστε στο αδελφό σωματείο των Κυριάρχων καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία στους αθλητές και τις αθλήτριές του και επιτυχίες σε όλα του τα τμήματα.