Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ 0-5

Βαριά κι ασήκωτη η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που έφυγε με πέντε γκολ παθητικό από το γήπεδο του Κορυδαλλού κόντρα στους Νέους Ευγένειας. Το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν ανεξήγητο, όσο και καταστροφικό για τον Προφήτη, που είδε την εστία του να παραβιάζεται τρεις φορές, όλες από δώρα της άμυνάς μας. Μέχρι να πέσουν οι διακόπτες βλέπαμε ένα ματς ισορροπημένο, με την ομάδα μας να έχει ικανοποιητική απόδοση και να χάνει και δυο-τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος, το ματς ήταν πια τυπική διαδικασία και ο ψυχολογικά καταρρακωμένος Προφήτης δεν μπορούσε να αντιδράσει, δεχόμενος δύο ακόμα γκολ, και πάλι από δικά μας λάθη. Βέβαια για την έκταση του σκορ δεν ευθύνεται μόνο η δική μας κακή εικόνα, αλλά και η σπουδαία απόδοση που έπιασαν οι Νέοι, που έδειξαν στοιχεία ισχυρής ομάδας και σίγουρα θα είναι από τις πρωταγωνίστριες του ομίλου μας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ 0-5
ΔΙΑΙΤΗΤEΣ: Γκολές (Φωτιάδης, Μητάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 35' Νομικός, 40', 42', 55, Θεοδωρίδης, 89' Καλουδάς
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Αμερικάνος, Αλλαϊμπέι, Τσάδαρης,Βισβίκης, Θωμάκος, Μπόσμος (46' Κίσσας), Άγγος (60' Περπερίδης), Γκούρι, Ορφανός, Μασρί, Τσιριγώτης (75' Γεωργακάκος).
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ (Β. Ρέντζος): Σγουρός, Ταταμανίδης, Ευτυχίδης, Λοξός, Ντάσης, Μπαρέλης, Γκολόση (75' Καριντζαΐδης), Χριστοδούλου, Θεοδωρίδης (68' Καλουδάς), Νομικός (60' Σπυριδάκης), Ρούσσης.