Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ

Με την ίδια συνταγή θα πορευτεί και στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η γυναικεία μας ομάδα. Τα περισσότερα κορίτσια εξεδήλωσαν την επιθυμία να συνεχίσουν να φοράνε τα κυανέρυθρα, κι έτσι το τεχνικό δίδυμο των Γιώργου Ρουμπελάκη-Βασίλη Τσομπάνου έχει ήδη μια καλή μαγιά, ώστε να διατηρήσει τον Προφήτη στο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των τελευταίων χρόνων.

ΠΟΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ

Βούλα & Σταυρούλα Βροχίδου
Η αρχηγός Ειρήνη Βλάμη, η Βούλα και η Σταυρούλα Βροχίδου, η Μένια Δροσωτάκη, η Ρούλα Λαουλάκου, η Μένια Σπύρη, η Βάσω Καψοκόλη, η Μάγδα Γουλουμή, η Μυρούλα και η Ευαγγελία Ανυφαντάκη, η Γεωργία Αμανατίδου και η Μαρία Παπαδοπούλου είναι οι δώδεκα αθλήτριες από την περσινή ομάδα που θα συνεχίσουν στο λόφο. Αξίζει να αναφέρουμε πως πολλά από τα κορίτσια είχαν προτάσεις από άλλες ομάδες (ακόμα και εθνικών κατηγορίων), προτίμησαν όμως να παραμείνουν στον Προφήτη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αφοσίωση τους στην ομάδα μας.

ΠΟΙΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ

Τηλεμάχου
Η αποχώρηση της Λίτσας Τηλεμάχου σηματοδοτεί ένα ιδιότυπο "τέλος εποχής". Η Τηλεμάχου ήρθε στον Προφήτη το 2011 και ήταν ένας από τους πυλώνες της αναδημιουργίας του γυναικείου τμήματος, όντας σταθερά η πρώτη σκόρερ της ομάδας την τριετία που φόρεσε τα χρώματά της. Με τον Προφήτη έπαιξε σε 72 αγώνες πρωταθλήματος, σκοράροντας συνολικά 944 πόντους. Ακόμα είναι άγνωστο αν θα μεταγραφεί σε άλλη ομάδα ή θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Μουσούλη
Άλλα δύο κορίτσια που υπηρέτησαν με αγάπη το σύλλογο αποχωρούν από το ρόστερ του. Η Μαρία Μουσούλη και η Δήμητρα Σταθάκη αλλάζουν φανέλα, όχι όμως και γήπεδο, καθώς αμφότερες θα συνεχίσουν την καριέρα τους στους Κυρίαρχους. Η Μουσούλη αγωνίστηκε στον Προφήτη για τρία χρόνια (62 συμμ., 311 πόντοι) ενώ η Σταθάκη έμεινε στο λόφο για δύο σεζόν (22 συμμ., 35 πόντοι).
Ο όμιλος ευχαριστεί θερμά τις τρεις αθλήτριες για την προσφορά τους και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.