Τρίτη 6 Μαΐου 2014

H MAΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΣΚΑΝΑ

Η Μικτή ομάδα κοριτσιών της ΕΣΚΑΝΑ
Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη στον Αστακό το ενωσιακό πρωτάθλημα για την κατηγορία των κορασίδων, ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, από το οποίο ουσιαστικά επιλέγονται τα κορίτσια που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες. Ο Προφήτης είχε την τιμή να εκπροσωπείται στη διοργάνωση από μια αθλήτριά του, την Μαρία Παπαδοπούλου, που βρέθηκε μέσα στις επίλεκτες του αρμόδιου προπονητή της ΕΣΚΑΝΑ, Κυριάκου Αράπη, στη δωδεκάδα από κορίτσια γεννημένα τα έτη 1999 και 2000.
Η Μαρία είχε πολύ καλή παρουσία στο τουρνουά, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία και στα τρία παιχνίδια, δίνοντας μεγάλη χαρά στο σωματείο και στους ανθρώπους που είναι καθημερινά δίπλα της, ειδικά στους προπονητές που την πιστεύουν και δουλεύουν σκληρά μαζί της. Φυσικά αυτό που εξαργυρώνει πάνω απ' όλα είναι η δική της προσπάθεια και η αγάπη που έχει για το μπάσκετ, καθώς κυριολεκτικά βρίσκεται όλη μέρα στα γήπεδα, κάνοντας σχεδόν καθημερινά δύο προπονήσεις.
Μακάρι να συνεχίσει με το ίδιο κέφι, να την καμαρώσουμε ακόμα ψηλότερα, αλλά και να έχουμε στο μέλλον περισσότερους αθλητές και αθλήτριές μας με ανάλογες διακρίσεις.