Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΠΡΟΦΗΤΗΣ-ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ, ΦΙΝΑΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ο Πάτροκλος Χλιαουτάκης αποτελεί από χθες το βράδυ παρελθόν από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας, μετά από μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία δύο ετών.
Οι δύο πλευρές θεώρησαν καλύτερο οι δρόμοι τους να χωρίσουν, όλα αυτά όμως έγιναν σε πολύ φιλικό κλίμα, με τον κόουτς να δηλώνει: "Αφήνω τον Προφήτη μετά από δύο υπέροχα χρόνια, που θα μου μείνουν αξέχαστα. Θεωρώ ότι η ομάδα βρέθηκε σε υψηλό επίπεδο, οι κόποι μας είχαν αντίκρυσμα και πιστεύω πως έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι σε όλο αυτό. Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια με τα οποία συνεργάστηκα, ο Προφήτης και οι άνθρωποί του θα έχουν πάντα το σεβασμό και την εκτίμησή μου".
Ο Χλιαουτάκης αφήνει τον Προφήτη στην 3η θέση του πρωταθλήματος, στην οποία τερματίσαμε φέτος, ενώ τις δύο σεζόν που βρέθηκε να κοουτσάρει στο λόφο, είχε απολογισμό 40 νίκες και 17 ήττες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ο Πάτροκλος είχε αναμφίβολα τεράστια συμβολή στις καλές πορείες που διέγραψε το τμήμα τα δύο αυτά χρόνια, με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ένας προπονητής που λατρεύει αυτό που κάνει, πρότυπο εργατικότητας αλλά πάνω απ' όλα εξαιρετικός χαρακτήρας, στον οποίο ο σύλλογος οφείλει πάρα πολλά. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.