Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ 48-58

Κηδεία για τον Προφήτη σήμερα στα Καμίνια, με την ήττα από τη Γλυφάδα να τον στέλνει με το ενάμιση πόδι στη Γ' Κατηγορία.
Το τραγικό για εμάς τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυτό που σημάδεψε το ματς. Με επιμέρους 4-16 η Γλυφάδα πήρε τη νίκη, με την οποία διατήρησε κάποιες ελπίδες παραμονής σε ένα σενάριο τριπλής ισοβαθμίας. Ο Προφήτης σε όλο το ματς είχε πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή του, υπήρχαν φορές που ξέφευγε με διαφορές 7-9 πόντων, η Γλυφάδα όμως ήταν πολύ μαχητική και την κατάλληλη στιγμή χτύπησε. Η δαμόκλειος σπάθη που μας απειλούσε σε όλο το ματς, τελικά έπεσε στα κεφάλια μας στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν με έναυσμα ένα τρίποντο του Κατσιέρη που πήγε το σκορ στο 48-50 η Γλυφάδα πήρε τον απόλυτο έλεγχο, με τον Προφήτη να πνίγεται στο άγχος του, να μην σκοράρει ξανά και να χάνει με σκληρό τρόπο το ματς, και ενδεχομένως και την κατηγορία.
Τι ψάχνει τώρα ο Προφήτης στην τελευταία αγωνιστική; Βασικά ένα θαύμα, που προϋποθέτει δική του νίκη επί του Φαλήρου στο ΣΕΦ και ταυτόχρονη ήττα του Αετού από τον Φοίνικα στην Καλλιθέα. Σε οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο η ομάδα μας πέφτει, καθώς εκτός των άλλων δεν ευνοείται σε καμία περίπτωση ισοβαθμίας, εκτός από ένα δύσκολο σενάριο τριπλής με Αετό και ΟΚΕ.
Σωστοί σήμερα στα περισσότερα σφυρίγματα τους οι Αντερριώτης και Αντωνιάδης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ 48-58 (18-8, 29-25, 44-42, 48-58)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντερριώτης, Αντωνιάδης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Κεραμειδάς): Καψοκόλης 12, Λεοντιάδης, Ευσταθίου 4, Τριανταφύλλου 3(1), Σαράντης 21(2), Πιστιόλης, Βουρνάς 6, Μουστάκας, Ντάσκας 2, Πατμανίδης.
ΓΛΥΦΑΔΑ (Σ. Καψιμάλης): Μακρυγιάννης 23(2), Κατσιέρης 12(2), Δημητρίου 3, Τσιούμας 8(1), Τερτίκας 4, Γρίβας, Σερελέας, Γουλανδρής 1, Γεωργιάδης, Λίππας 7(1), Παλτζόγλου.