Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΣΠΕΡΟΥ/ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο όλες οι ομάδες μας ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο τουρνουά Εσπέρου/Πανιωνίου, με τους εξ αναβολής αγώνες που χρωστούσαμε.

Οι 2000 αγωνίστηκαν το Σάββατο δύο φορές μέσα σε διάστημα έξι ωρών. Πρώτα πήγαμε στην Ελευσίνα όπου χάσαμε 52-31 από τον Πανελευσινιακό και το απόγευμα υποδεχθήκαμε τον Έσπερο στο λόφο, με τελικό σκορ 26-32. Και στους δύο αγώνες ήμασταν καλοί, και ειδικά στον δεύτερο, αν δεν υπήρχε ο παράγοντας κούραση, ίσως είχαμε διεκδικήσει και κάτι παραπάνω. Στα δύο αυτά ματς αγωνίστηκαν οι Καραμάνης, Ταβουλάρης, Μπίρμπιλας, Γαβρίλης, Ζοβόλιας, Κωτσίνης, Ζαχαριουδάκης, Παπαϊωάννου, Κονταξάκης, Αλεφραγκής, Τενόπουλος, Δελής, Μερσινάϊ, Παρούσης.

Οι μικροί μας (2004) έπαιξαν στο ανοιχτό με τον Πανιώνιο/Φάρο και ηττήθηκαν 12-25, κλείνοντας όμως ένα πολύ καλό τουρνουά, με απολογισμό 8 νίκες - 6 ήττες. Στο τελευταίο αυτό ματς έπαιξαν οι Δοντάς, Μπουργάνης, Βαφειάδης, Μπράβος, Νησιανάκης, Αρβανιτογιώργος, Νότε, Σκευοφύλαξ, Χίου Κ.,Σίμος, Πασαγιάννης, Καλαμάρας Λ., Καλαμάρας Α., Αλεβιζάκης Π., Αλεβιζάκης Γ. και Πατέρας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι 2002 είχαν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους νωρίτερα.

Έτσι έπεσε η αυλαία στο τουρνουά στο οποίο συμμετέχουμε ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, φέτος όμως με μεγαλύτερη και μαζικότερη εκπροσώπηση από κάθε άλλη χρονιά. Ο Όμιλος είχε και στα τρία τμήματα μια απόλυτα αξιποπρεπή και ευπρόσωπη παρουσία, και φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές, στους προπονητές Σταύρο Θεοδωρόπουλο και Γιάννη Πασαγιάννη, στους αρμόδιους εφόρους Νίκο Βαφειαδή και Αντώνη Καλαμάρα, αλλά και στους γονείς που ο καθένας με τον τρόπο του ήταν δίπλα στην ομάδα.

Οι αγώνες δε σταματούν εδώ, και σειρά τώρα παίρνει το τουρνουά της Δραπετσώνας (ένα ακόμη στο οποίο παραδοσιακά συμμετέχουμε) και στο οποίο θα εκπροσωπηθούμε επίσης με τρεις ηλικιακές κατηγορίες (2001, 2003, 2006).