Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0

Η σημερινή ήττα στο "Νικολαϊδης" έθεσε εν αμφιβόλω τη συμμετοχής μας στα μπαράζ ανόδου.
Το γκολ του Σταυράκογλου στο 44' ήταν αυτό που έκρινε τη μοίρα της αναμέτρησης, σε μια φάση που προήλθε από στημένη φάση, με την άμυνά μας να "κολλάει" και τον φορ των γηπεδούχων να είναι ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι. Το κομβικό χρονικά σημείο που ήρθε το γκολ αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ο Προφήτης δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Φαληρικού, χωλαίνοντας για ένα ακόμη ματς στη δημιουργία φάσεων. Αντίθετα στο πρώτο μέρος, όταν και βρήκε περισσότερους κενούς χώρους και επιτιθέμενος από τα πλάγια, ο Προφήτης είχε κάποιες καλές στιγμές, που όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Καλές στιγμές βέβαια είχε και ο Φαληρικός, τόσο πριν, όσο και μετά το γκολ του.
Τώρα το επόμενο ματς με τον ΑΣ Ποντίων είναι πολύ καθοριστικό για την είσοδό μας στα πλέι-οφ. Τέσσερις ομάδες βρίσκονται σε απόσταση ενός βαθμού, και μία από αυτές δεν θα καταφέρει να μπει στα μπαράζ.
ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζιουβέλης (Φαγκρίδας, Σουγκλάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 44' Β.Σταυράκογλου
ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Σταυράκογλου Α.,Γεωργόπουλος, Μπαρλής (80' Μανωλίτσης), Λεουτσάκος, Μεγαλοοικονόμου, Κιουράνης, Μαλιαρός, Κουτσουναμέντος (90' Καρκανιάς), Σταυράκογλου Β., Λαγούδης, Σαραγάς (89' Παπακωνσταντίνου).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Σπαχίου, Κυρτίδης (53' Μανσούρ), Τσάδαρης Χ., Τσάδαρης Α. (75' Τσάκωνας), Βισβίκης, Ευγενείας, Γεωργακάκος (86' Κυρίτσης), Βρουλιδάκης, Γκούρι, Τσιριγώτης, Άγγος.