Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 38-55

Κακό βράδυ για τον Προφήτη, που υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Καλλιθέας, χάνοντας στα Καμίνια 38-55.
Και μόνο η ανάγνωση του τελικού σκορ αρκεί για να αναδείξει το βασικό αίτιο που ο Προφήτης σήμερα όχι μόνο έχασε, αλλά ουσιαστικά δεν πάλεψε το ματς. Οι 38 πόντοι ενεργητικό μιλούν από μόνοι τους, σε ένα σαραντάλεπτο που βλέπαμε συνεχώς λάθη, κακές επιλογές, άστοχα σουτ. Με την ομάδα μας να μπαίνει χωρίς συγκέντρωση, η Καλλιθέα πήρε καθαρό προβάδισμα από πολύ νωρίς (4-16 στο 6'), αλλά ακόμα και όταν ο Προφήτης έφτιαξε την άμυνά του, δε μπορούσε να πλησιάσει. Στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά άρχισε να αγγίζει τους είκοσι (22-41), με τον Προφήτη από εκείνη την ώρα και μετά να δείχνει μια κάποια αντίδραση, που άφησε τους φιλοξενούμενους για αρκετή ώρα χωρίς καλάθι και έφερε το σκορ στο -10 (33-43 οκτώ λεπτά πριν το τέλος). Δεν υπήρχε όμως συνέχεια, από τη στιγμή που η διαφορά δεν έπεσε ποτέ σε μονοψήφιο, και η Καλλιθέα εντέλει όχι μόνο κράτησε, αλλά και διεύρυνε το προβάδισμά της. Βέβαια, πέρα από όλα τα παραπάνω και την ούτως ή άλλως κακή εικόνα του Προφήτη, η μοίρα της αναμέτρησης καθορίστηκε σε μεγάλο βαθμό και από την προσωπική απόδοση ενός παίκτη, του Μαραγκόπουλου, που σταμάτησε στους 31 πόντους. Ο έμπειρος γκαρντ έπαιξε και για τον τραυματία Σίνο, σκοράροντας κατά βούληση και βάζοντας ακόμα και τα "κρεμασμένα" σουτ, τη στιγμή που από τον Προφήτη, με δεδομένες και τις απουσίες του πρώτου σκόρερ μας (Σαράντης) και του βασικού πλέι-μέικερ (Πατμανίδης) δεν υπήρχε κάποιος παίκτης που να έχει διάρκεια και να μπορέσει να τραβήξει τους υπόλοιπους.
Με λάθη η διαιτησία των Αντωνιάδη και Ξοχάκη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 38-55 (7-19, 18-31, 28-41, 38-55)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνιάδης, Ξοχάκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Κεραμειδάς): Καψοκόλης 7, Λεοντιάδης, Ευσταθίου 5, Τριανταφύλλου 8(2), Μαλτίδης, Πιστιόλης 5, Κάτσικας, Βουρνάς 7, Μαρής, Μουστάκας 2, Ντάσκας 4, Μπούζας.
Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Η. Αρμένης): Τσιπίδης 2, Μαστρογιάννης 7, Μαραγκόπουλος 31(4), Λαζαρίδης 9(1), Κοθράς, Νοΐδης 5, Μυλωνάς, Κωσταρέλλος 1.