Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0

Πολύ καλά στάθηκε χθες στα Αμπελάκια η ποδοσφαιρική μας ομάδα, δεν απέφυγε όμως την ήττα στις λεπτομέρειες με 1-0, από τους πρωτοπόρους Σαλαμινομάχους.
Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε νωρίς, στο 19', με κεφαλιά του Κοκλιώτη ύστερα από κόρνερ, σε μια φάση που ρόλο έπαιξε και πολύ δυνατός αέρας που μπέρδεψε την άμυνά μας. Από κει και πέρα η ομάδα μας φρόντισε να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή μας, και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, καθώς οι μοναδική πολύ μεγάλη ευκαιρία τους ήταν το τετ-α-τετ του Κοκλιώτη στο 71', που μπλόκαρε ο Σπαχίου. Προς το τέλος ο Προφήτης προσπάθησε να βρει το δρόμο για την ισοφάριση, όμως εκτός των άλλων βρήκε μπροστά της και τον πολύ κακό ρέφερι Κωνσταντόπουλο, που στο 90' αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Άγγου, τον οποίο στη συνέχεια απέβαλε με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία. Στην τελευταία φάση του αγώνα είχαμε και την πιο σημαντική μας φάση, όμως η κεφαλιά του Βισβίκη (φωτό) πέρασε μόλις άουτ.
Πέρα από τη φάση του πέναλτι, ο Κωνσταντόπουλος είχε μια γενικότερα αρνητική συμπεριφορά απέναντί μας, φορτώνοντάς μας ήδη από το πρώτο ημίχρονο με έξι κίτρινες κάρτες!
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντόπουλος (Αποστολίδης, Αλατσάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 19' Κοκλιώτης
ΑΠΟΒΟΛΗ: 90' Άγγος
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ (Γ. Σταμπουλής): Μέμπελι, Γεμιδόπουλος, Κουτσόμπεης (60' Σαμπάνης), Γκίνης, Λιγνός, Συριανός, Κοκλιώτης, Μαρούδης, Τρικαμηνάς (71' Ρεμούνδος), Λεκάκης, Λαμπρινός.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Πενταρβάνης): Σπαχίου, Κυρτίδης, Τσάδαρης Χ., Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Ευγενείας, Γεωργακάκος (51' Γκούρι), Βρουλιδάκης, Τσάκωνας, Τσιριγώτης, Άγγος.