Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

NEANΙΔΕΣ: ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 38-42

Αήττητες, πρώτες και καλύτερες τερμάτισαν οι νεανίδες στον όμιλό τους, μετά και τη νίκη επί των Κυριάρχων στο μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής.
Στο λόφο σήμερα (με τυπικά φιλοξενούμενο τον Προφήτη) έγινε ο αγώνας που ήταν ουσιαστικά και ο "τελικός" της κατηγορίας, με τους Κυρίαρχους να ψάχνουν την ανατροπή του -4 του πρώτου αγώνα ώστε να πάρουν εκείνοι την πρώτη θέση. Η αναμέτρηση ήταν δυνατή και με ωραίο μπάσκετ, με τις δύο ομάδες εξάλλου να έχουν αποδείξει μέσα στη χρονιά πως ήταν μακράν οι καλύτερες του γκρουπ. Μετά από συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, οι Κυρίαρχοι έδειξαν να πλησιάζουν στο στόχο, όταν προηγήθηκαν 36-31 στα μέσα του τετάρτου δεκαλέπτου, όμως ο Προφήτης από εκείνο το σημείο και μετά είχε πολύ καλύτερες επιλογές στην επίθεση και με ένα σερί 11-2 πήρε τη νίκη και μαζί την πρωτιά. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από τα κορίτσια, για ένα οπωσδήποτε πολύ σημαντικό επίτευγμα το οποίο άξιζαν και με το παραπάνω. Βέβαια η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς υπάρχει και το final-8, στο οποίο ο Προφήτης θα έχει πάρα πολύ δύσκολη αποστολή, αντιμέτωπος με τον δεύτερο του "πάνω" ομίλου (πιθανότατα τον Κρόνο), όμως σε κάθε περίπτωση είναι σίγουρο πως η ομάδα θα παρουσιάσει και εκεί καλό πρόσωπο. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και φυσικά στις δύο προπονήτριες, Έφη Κοιλάκου και Λίνα Ιωάννου για την εξαιρετική τους δουλειά.
Για να επιστρέψουμε στα του σημερινού αγώνα, διαιτήτευσαν οι Γαβριήλ και Καλαντζής, άριστοι και οι δύο. Για τον Προφήτη έπαιξαν οι Αμανατίδη 12, Μυσιρλή, Τζωρτζάκη 4, Σαμιώτη 3(1), Κίκη 4, Ιωαννίδου 8, Ανβάρ 4, Παπαδοπούλου 7, Διονυσίου, Αγγελή. Και η σύνθεση των Κυριάρχων: Φωκιανού 2, Πύρρου 11(2), Τσούμπου 10(2), Λέκκα, Καλογερόγιαννη, Ραφελέτου 9(1), Δημητράκου 6.