Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. 35-32

Πάλι καλά... Ξεκίνημα με το δεξί για τις γυναίκες μας στη δεύτερη φάση, σε μια βραδιά που ο Προφήτης έφτυσε αίμα για να κερδίσει τον νεανικό και πολύ μαχητικό Φάρο.
Μια απ' τα ίδια σήμερα για την ομάδα μας, που για ένα ακόμη βράδυ είχε τον πολύ μεγάλο βραχνά της αστοχίας να τη στοιχειώνει, τελειώνοντας με 8/51 εντός παιδιάς. Τουλάχιστον το ένα από τα εύστοχα ήταν ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο της μικρής Βροχίδου 50" πριν το τέλος, ένα σουτ που έγραψε και το τελικό σκορ και ανακούφισε τους φίλους του Προφήτη που ήρθαν σήμερα στο κλειστό. Η καλή μας άμυνα ήταν και πάλι το καταφύγιο, με πολλές κλεμμένες μπάλες, έστω κι αν από αυτές δε βρήκαμε το εύκολο καλάθι, ενώ υπερείχαμε και στα ριμπάουντ και γενικότερα είδαμε τουλάχιστον να υπάρχει διάθεση. Ο Προφήτης με τη νίκη του σήμερα βρέθηκε μέσα στις τέσσερις πρώτες θέσεις και θα επιδιώξει να μείνει εκεί μέχρι το τέλος. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο και δε θα έρθει μόνο του, ειδικά όσο το αγωνιστικό πρόσωπο μας είναι (επιεικώς) μέτριο. Το επόμενο ματς είναι πολύ δύσκολο, στο Μοσχάτο με την αήττητη Ελευθερία, οι άνθρωποι της οποίας υπέπεσαν σε μεγάλο unfair σήμερα, επιχειρώντας να βιντεοσκοπήσουν φάσεις από τον αγώνα μας...
Μέτρια η διαιτησία από Αργυρούδη και Μητρόπουλο.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. 35-32 (11-10, 16-16, 29-27, 35-32)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αργυρούδης, Μητρόπουλος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Βλάμη 8, Δροσωτάκη 3, Βροχίδου Β.8(1), Βροχίδου Σ.9(1), Καψοκόλη, Λαουλάκου 1, Σπύρη 2, Γουλουμή, Ανυφαντάκη Μ. 2, Αμανατίδη 2.
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Κ. Μελέτης): Παπανικολάου, Κίνα 4, Οικονομίδου 8(1), Ρίζου 4, Νεαρχάκου 7, Αρατσοπούλου, Σαμίου 3(1), Βόπη 2, Κόττη, Καναβάρου 4.