Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ

Ο Α.Ο. Προφήτη Ηλία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του τόσο για τη διαιτησία όσο και για τη συμπεριφορά του διαιτητή Πάνου κατά τον πρόσφατο αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με τον ΑΟΚ Φαλήρου στο γήπεδο Τζιτζιφιών.
Δε θα μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε επίμαχες φάσεις (κάτι που θα γίνει ενώπιον των αρμόδιων οργάνων), θα σταθούμε όμως στις προθέσεις του ανεπαρκούς ρέφερι που κατάφερε να μας εξοντώσει: Μόλις στο 7' απέβαλλε από τον πάγκο τον προπονητή μας επειδή είχε λογομαχία με τον αντίπαλο προπονητή, στον οποίο όμως ο διαιτητής δεν έκανε ούτε παρατήρηση! Η ανοχή του στο σκληρό παιχνίδι προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή μας Μασρί και η παράσταση έκλεισε με ένα φύλλο αγώνα γεμάτο λάθη, παραλείψεις και ανακρίβειες, που εκθέτουν περισσότερο τον ίδιο παρά τους ποδοσφαίριστες μας που γράφτηκαν.
Το σωματείο μας σέβεται απόλυτα τη θεωρία του "ανθρώπινου λάθους" και το ίδιο ισχύει και τώρα. Ζητούμε όμως από την Επιτροπή Διαιτησίας να είναι πιο προσεκτική στους ορισμούς της και να ξεχωρίσει τις περιπτώσεις διαιτητών που απλώς "δεν κάνουν".
Τέλος, δηλώνουμε πως πρώτιστος στόχος του Α.Ο. Προφήτη Ηλία για τη φετινή χρονιά είναι η  αγωνιστική στήριξη των νεαρών αθλητών μας που αποτελούν και το μέλλον του συλλόγου.