Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0

Ο δύσκολος δεύτερος γύρος συνεχίστηκε για την ποδοσφαιρική ομάδα, που με την ήττα 0-2 στις Τζιτζιφιές έχασε κι άλλο βαθμολογικό έδαφος. Με τη διαφορά όμως πως ο Προφήτης στο ματς αυτό ήταν καλός, δεν άξιζε την ήττα, ήταν όμως άτυχος, ενώ το χεράκι του έβαλε και ο πολύ κακός διαιτητής Πάνου.
Ο Προφήτης παρατάχθηκε με νεανική σύνθεση και βγάζοντας φρεσκάδα στο παιχνίδι του, κατάφερε να σταθεί εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια επίσης πολύ δυνατή ομάδα, παρότι μόλις από το 7' στερήθηκε από τον πάγκο της τον κόουτς Ιωαννίδη που αποβλήθηκε. Οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, με την πιο μεγάλη όμως να είναι για λογαριασμό του Προφήτη, που στο 55' είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι στο φάουλ του Ευγενεία. Τελικά η ομάδα του λόφου πληγώθηκε στο τελευταίο τέταρτο, από τους Ερβιν και Κάραβο, τη στιγμή που τα νεύρα ήταν τεντωμένα από την εχθρική διαιτησία και μάλιστα τα χειρότερα έγιναν μετά, όταν ο Πάνου απέβαλλε στο 90' τον Θωμάκο για εξύβριση, ενώ έγραψε στο φύλλο αγώνα τους Βρουλιδάκη και Βισβίκη.
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση της διοίκησης για τη διαιτησία του αγώνα, ενώ με αφορμή τα παραπάνω θα ζητήσουμε και την παράσταση του σωματείου στο Δ.Σ. της ΕΠΣΠ.
ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πάνου (ΚΙούσης, Σταμάτης)
ΣΚΟΡΕΡ: 78' Έρβιν, 89' Κάραβος
ΑΠΟΒΟΛΗ: 90' Θωμάκος
ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γ. Πασιάκος): Παρασκευόπουλος, Δουσμανόπουλος, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Σιάκουλης, Ελευθεράκης, Έρβιν, Χαντζής, Σέχου (36' Τσέκουρας), Κωστάκης (61' Κάραβος), Σπηλιωτόπουλος (36' Κώτσης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, ΑλλαΪμπέι, Τσάδαρης Χ., Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Βρουλιδάκης, Μασρί (63' Θωμάκος), Άγγος, Περπερίδης (59' Τσάκωνας), Ευγενείας, Γεωργακάκος (79' Μουζακίτης).