Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0

Δεδομένων των πολλών (για άλλη μία φορά) απουσιών, αλλά και του βαθμού δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο Προφήτης τα πήγε καλά στο γήπεδο του Ρέντη, όπου απέσπασε "λευκή" ισοπαλία από τη Νίκη.
Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή, αλλά τον Προφήτη να είναι καλά στημένος και να περνάει αναίμακτα τις ευκαιρίες που είχαν οι Ρεντιώτες, με πιο σημαντικές το δοκάρι στην κεφαλιά του Τσιρογιάννη στο 65' και την εξ επαφής προβολή άουτ του Μακρή στο 78'. Η ομάδα μας είχε υπομονή στο παιχνίδι της, κράτησε καλά τους χώρους και δεν κλείστηκε, παρότι θεωρητικά ήταν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε πάρει και το κάτι παραπάνω, αλλά στις δύο πολύ καλές τελικές προσπάθειες που βγάλαμε, στη μία ο Γεωργακάκος και στην άλλη ο Μανσούρ δε μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, γεγονός που μας άφησε για τέταρτη συνεχή αγωνιστική χωρίς να πετύχουμε γκολ. Κάτι που σίγουρα είναι σημαντικό, όχι όμως και το πρωτεύον στο συγκεκριμένο αγώνα, όπου ο Προφήτης ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο και κατάφερε να το πάρει.
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρινάκης (Γεωργακόπουλος, Παΐζης)
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ (Α. Κοντιζάς) :Καπίρης, Σισμανίδης, Χατζηγεωργίου, Μακρής, Φράγκος, Τσιρογιάννης Θ. (81' Πήλιουρης), Τσελίκας, Τσιρογιάννης Α., Ζούβελος (68' Δημητριάδης), Δασκαλάκης, Οσμανάι.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Κυρτίδης, Τσάδαρης Χ., Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Άγγος, Γεωργακάκος (90' Γκούρι), Ευγενείας, Τσάκωνας (61' Μανσούρ), Περπερίδης (75' Μουζακίτης), Αλλαϊμπέι.