Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΡΜΕΝΙΚΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-3

Ακόμα τρεις βαθμοί για τον Προφήτη, αλλά και δεύτερο σερί διπλό, αυτή τη φορά μέσα στη Νίκαια επί της Αρμενικής. Ήταν μάλιστα άλλη μια ανατροπή, η τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από αυτές με Σαλαμινομάχους και Φαληρικό.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το νωθρό ξεκίνημα του Προφήτη, και μας αιφνιδίασαν ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 17ο λεπτό, με πλασέ του Φραγκόπουλου. Ο ρυθμός για την ομάδα μας βρέθηκε με την πάροδο του χρόνου, όμως το γκολ δεν ερχόταν παρά τις ευκαιρίες που έχασαν διαδοχικά οι Βοστάνης, Σταματέλλος, Τσάδαρης, Ευγενείας. Τελικά το αρμένικο κάστρο έπεσε από... προδοσία, καθώς σε κρίσιμο χρονικό σημείο (λίγο πριν βγει το ημίχρονο) ο Παπαϊωάννου στην προσπάθεια του να διώξει μια σέντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ισορροπημένα, όμως όσο περνούσε η ώρα ήταν φανερό πως οι παίκτες του Προφήτη είχαν περισσότερες δυνάμεις και αναπνοές. Εκεί κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό και η έκβαση της αναμέτρησης, καθώς με καλύτερα τρεξίματα και βγαίνοντας πρώτοι στη μπάλα, οι ποδοσφαιριστές μας μετέφεραν όλο και περισσότερο το παιχνίδι κοντά στην αντίπαλη εστία. Στο τελευταίο ημίωρο δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου, ενώ η υπεροχή μας μετουσιώθηκε σε δύο τέρματα: Ένα με κοντινή προβολή του Σταματέλλου (έκτο γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια) και ένα με ατομική προσπάθεια του Άγγου. Έτσι ήρθε η νίκη απέναντι σε μια πολύ αξιόμαχη ομάδα, με τον Προφήτη να παραμένει στο γκρουπ των ομάδων που οδηγούν τη βαθμολογία, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μαρινάκης.
ΑΡΜΕΝΙΚΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρινάκης (Κωνσταντόπουλος, Κουτσόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 17' Φραγκόπουλος - 42' Παπαϊωάννου (αυτ.), 65' Σταματέλλος, 86' Άγγος
ΑΡΜΕΝΙΚΗ (Μ. Καπίρης): Τσιβιλής, Κουλουμπαρίτσης, Ντούρο, Δασκαλάκης (31' Καφούρος), Σπάθουλας (81' Πλατσιδάκης), Σπέρτος, Μούτσο, Μπλέντζος (46' Μανωλίτσης), Παπαϊωάννου, Λουκάνι, Φραγκόπουλος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Αμερικάνος, Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης (53' Μασρί), Ασπρούλης, Βισβίκης, Ευγενείας (84' Γκούρι), Τσάδαρης Χ., Τσάδαρης Α., Άγγος, Βοστάνης (75' Θωμάκος), Σταματέλλος.