Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 48-50

Μεγάλο ντέρμπι κορασίδων έγινε σήμερα στο λόφο, και η Ελευθερία νίκησε στις λεπτομέρειες τον Προφήτη 48-50, σε ένα ματς με δραματικό φινάλε, που κρίθηκε 4" πριν το τέλος, χάρη σε ένα ζευγάρι βολών της Ορφανού.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελευθερία είχε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά ο Προφήτης με ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο (επιμέρους 19-9), πέρασε μπροστά φτιάχνοντας διαφορές 7-8 πόντων. Τα πράγματα ήταν καλά για τον Προφήτη μέχρι το 46-41 του 36', στη συνέχεια όμως η Ελευθερία έκανε τη δική της δυνατή αντεπίθεση, στην οποία ο Προφήτης δε μπόρεσε να αντέξει, καθώς δεν βρήκε επιθετικές λύσεις, έχοντας ήδη δύο κορίτσια στον πάγκο με πέντε φάουλ.
Ο αγώνας είχε δυστυχώς μεγάλη ένταση, όχι τόσο μέσα, όσο έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ένταση που πάντως πυροδοτήθηκε περισσότερο από την ανεπάρκεια του ρέφερι Ποθητού, που έκανε σοβαρά και συνεχιζόμενα λάθη, σε βάρος και των δύο ομάδων. Μετά το τέλος του αγώνα πάντως όλα κύλησαν ομαλά, και επικράτησε η λογική και ο αλληλοσεβασμός. Για τον Προφήτη έπαιξαν σήμερα οι Παπακωνσταντίνου 2, Μυσιρλή, Παπαβασιλείου, Τζωρτζάκη Α., Φασιδάκη, Παπαδοπούλου Μαρ. 29, Γκέρμπη, Διονυσίου, Παπαδοπούλου Μυρ., Τζωρτζάκη Δ. 17(1).