Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 4-0

Την πιο εύκολη μέχρι τώρα νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Προφήτης, που επιβλήθηκε 4-0 του Πυθαγόρα στο ΣΕΦ. Η ομάδα μας έπαιξε ωραία μπάλα, έκανε μεγάλο σκορ και διατήρησε την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας.
Το έργο των παικτών του Προφήτη διευκολύνθηκε από τον... Πυθαγόρα. Η επιλογή των Περαματιωτών να παίξουν το τεχνικό οφ-σάιντ και να ανεβάσουν ψηλά την αμυντική τους γραμμή, αποδείχθηκε βούτυρο στο ψωμί τον παικτών μας, και ειδικά των χαφ, που ήταν όλοι σε καλή μέρα και δεν δυσκολεύονταν να βγάζουν συνεχώς παίκτες στα νώτα των αντιπάλων. Σε μια τέτοια φάση ο Γκούρι βρέθηκε μέσα στην περιοχή, και τελείωσε όμορφα με το αριστερό γράφοντας το 1-0. Ο Σταματέλλος (που είχε χάσει πολλές ευκαιρίες  στο α') βρήκε επαφή με τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο και το σκορ έκλεισε στην εκπνοή ο Τσιριγώτης, βάζοντας το πρώτο του γκολ με τα κυανέρυθρα. Σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο ο Πυθαγόρας δεν απείλησε ούτε μία φορά σοβαρά την εστία μας, και το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν μία αποβολή του Μέγγουλα, που κλώτσησε εκτός φάσης τον Κυρτίδη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 4-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φυλακούρης (Τατσίνας, Μπαλαχούτης)
ΣΚΟΡΕΡ: 22' Γκούρι, 48', 61' Σταματέλλος, 90' Τσιριγώτης
ΑΠΟΒΟΛΗ: 77' Μέγγουλας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης, Βοστάνης, Ασπρούλης, Βισβίκης, Γκούρι (52' Τσιριγώτης), Βρουλιδάκης, Άγγος, Σταματέλλος (71' Κίσσας), Τσάδαρης (85' Μανσούρ).
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Δ. Μάνσαλης): Λιοκουκουδάκης, Λουλάκης, Πουλόπουλος, Εκίζογλου, Σπυριδάκης, Μέγγουλας, Σπάχο, Βρέκας (67' Ανδρεάδης), Γαλάτης, Κυπριώτης (53' Φωτίου), Μαγδαλόπουλος.