Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: Α.Ο.Α.Δ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-3

Ο Προφήτης προηγήθηκε δύο φορές χθες στο γήπεδο της Χαραυγής, δεν κατάφερε όμως να κρατήσει τη νίκη κόντρα στον μαχητικό ΑΟΑΔ, και παραχώρησε την ισοπαλία που τον έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας.
Αυτό που από την αρχή της σεζόν είναι το όπλο της ομάδας, δηλαδή η καλή αμυντική λειτουργία, αποδείχθηκε σήμερα η αχίλλειος πτέρνα μας. Οι απουσίες των Κυρτίδη και Βοστάνη φαίνεται πως απορρύθμισαν το αμυντικό μας ρολόι, και ο ΑΟΑΔ σκόραρε τρεις φορές από την καρδιά της οπισθοφυλακής μας. Το 1-1 του ημιώρου διαμορφώθηκε από δύο πέναλτι, που είχαν κοινό παρονομαστή: Τα χέρια των Βρουλιδάκη στο 22' και Ελευθερίου στο 26', που έστειλαν την μπάλα στην άσπρη βούλα. Στην πρώτη περίπτωση ο Σπαχίου απέκρουσε, αλλά στην επιστροφή της μπάλας ο Γουνελάς σκόραρε, ενώ στη δεύτερη ο Σταματέλος έστειλε τον Κελεμίδη στην άλλη γωνία και ισοφάρισε. Ο Προφήτης γύρισε πολύ γρήγορα το ματς, με το πολύ όμορφο τέρμα του Ευγενεία μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ (ποινή που προήλθε κι αυτή από χέρι), όμως δεν πρόλαβε να πάει χαρούμενος στα αποδυτήρια, καθώς πριν βγει το ημίχρονο ο Μπαρμπαθανάσης, με ένα εξίσου ωραίο γκολ έγραψε το 2-2. Το δεύτερο μέρος διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή, που σε συνδυασμό με το σκορ και το πάθος των ποδοσφαιριστών έδινε στην αναμέτρηση μια άγρια ομορφιά. Ο Προφήτης πίεζε, όμως και ο ΑΟΑΔ έψαχνε το γκολ στις πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις του. Η κεφαλιά του Βισβίκη στο 67' ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσαμε, όμως μπαίνοντας στο τελευταίο δεκαλέπτο, ο Παπαδάκης (που λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε περάσει σαν αλλαγή), χτύπησε από κοντά για το 3-3. Στο χρόνο που απέμενε ο Προφήτης δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά, κάνοντας μόνο κάποια μακρινά σουτ, που δεν ήταν δυνατό να αλλάξουν κάτι.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Α.Δ. 3-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστασίου (Βλαντής, Μαυρομιχάλης)
ΣΚΟΡΕΡ: 22' Γουνελάς, 41' Μπαρμπαθανάσης, 80' Παπαδάκης - 26' (πεν.) Σταματέλλος, 35' Ευγενείας, 67' Βισβίκης
Α.Ο.Α.Δ. (Δ. Κατσάνος): Κελεμίδης, Στιβακτάς, Χαϊδεμένος, Ελευθερίου, Γουνελάς, Κανάβας (80' Χατζάκης), Παπακωνσταντίνου, Θωμάς (74' Μπατζόγλου), Ρουσσόπουλος (78' Παπαδάκης), Μπαρμπαθανάσης, Σκουλαρίκης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Αλλαϊμπέι, Τσάδαρης, Βρουλιδάκης, Άγγος, Βισβίκης, Γκούρι, Ευγενείας, Κίσσας (65' Θωμάκος), Τσιριγώτης (56' Γεωργακάκος), Σταματέλλος.