Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-3

Επιστροφή στις νίκες για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που κατέβαλε με 3-1 τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας στο "Π. Νικολαΐδης".
Ο Προφήτης ήταν το θεωρητικό φαβορί πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο δέκατο μόλις λεπτό ισχυροποίησε ακόμη περισσότερο τη θέση του, αποκτώντας αριθμητικό πλεονέκτημα χάρη στην αποβολή του Μυλωνά για εξύβριση των θείων. Ο γκολκίπερ του Φοίνικα θεώρησε υπεύθυνη την Παναγία για μια ασυνεννοησία με την άμυνά του και ο ρέφερι Πάνου, εφαρμόζοντας τον κανονισμό, τον έστειλε νωρίς-νωρίς στα αποδυτήρια. Μετά από την εξέλιξη αυτή τα πράγματα απλοποιήθηκαν αρκετά για τον Προφήτη, που έχοντας συντριπτική κατοχή της μπάλας έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες και πριν το ημίχρονο μετουσίωσε σε γκολ δύο από αυτές, με τον Σταματέλλο. Ο έμπειρος φορ όσο αγωνίστηκε ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα τέρματα. Στην επανάληψη ο Προφήτης μπήκε καθισμένος πάνω στο μαξιλαράκι του 0-2 και έδωσε δικαιώματα στους μαχητικούς Αγιασοφιώτες, που μείωσαν με τον Κοντογιαννόπουλο Σ. και δεν είχαν λόγο να μην ελπίζουν όση ώρα έμενε το 1-2, ενώ ταυτόχρονα ο Προφήτης ήταν πολύ μέτριος και αρκούνταν στη συντήρηση του υπέρ του σκορ. Τέλος στα όποια ερωτηματικά έβαλε ο Κίσσας, που λίγο πριν το τέλος άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό με τη φανέλα του Προφήτη.
Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, η ομάδα μας δε χρειάστηκε να πιάσει καμιά σούπερ απόδοση για να πάρει το τρίποντο, που ήταν εκ των ουκ άνευ μετά τη γκέλα της προηγούμενης εβδομάδας. Τώρα ακολουθεί σπουδαίο παιχνίδι, με τους πολύ ισχυρούς και φέτος Σαλαμινομάχους, στο ΣΕΦ.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πάνου (Καλημέρης, Κεφαλιάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 57' Κοντογιαννόπουλος Σ. - 29', 40' Σταματέλλος, 86' Κίσσας
ΑΠΟΒΟΛΗ: 10' Μυλωνάς
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦ. (Φ. Ασλάνης): Μυλωνάς, Κοντογιαννόπουλος Σ. , Αργυρόπουλος, Κρασονικολάκης (74' Καψάλης), Νικολόπουλος, Κορδώνης (10' Κοντογιαννόπουλος Χ.), Καρέλης, Κυπραίος (55' Πουρνάρας), Καλύβας, Τζομάκας, Αγοργιανίτης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Κυρτίδης, Τσάδαρης (74' Γιαλελής), Άγγος, Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Γκούρι, Ευγενείας, Κίσσας, Τσιρτσίκος (62' Αλλαϊμπέι ), Σταματέλλος (53'  Τσιριγώτης)