Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ 0-1

Η Νίκη Ρέντη αιχμαλώτισε τον Προφήτη μέσα στο ίδιο του το σπίτι σήμερα το μεσημέρι, σε ένα αποτέλεσμα, που αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, είναι βέβαιο πως θα στοιχίσει πανάκριβα στην οικονομία του πρωταθλήματος.
Η αναμέτρηση κρίθηκε στα τελευταία λεπτά της, χάρη στο γκολ του Τσελίκα μετά από αδράνεια της άμυνάς μας. Τι είχαμε δει πριν; Το γνώριμο σκηνικό που βλέπουμε σχεδόν πάντα όταν αγωνιζόμαστε στο ΣΕΦ: Τον Προφήτη να έχει την κατοχή της μπάλας, να μεταφέρει τη δράση στο μισό γήπεδο του αντιπάλου και να ψάχνει διαδρόμους να διασπάσει μια καλά οργανωμένη άμυνα. Με τη διαφορά πως σήμερα η ομάδα μας δεν είχε τις απαντήσεις και οι Ρεντιώτες, που θα ήταν ικανοποιημένοι με τον πόντο, έφυγαν τελικά ευτυχισμένοι με το τρίποντο. Ήταν ένα ματς με πολύ λίγες ευκαιρίες, δύο-τρεις για κάθε ομάδα και από νωρίς είχε φανεί πως θα κρινόταν στο γκολ, όπως και τελικά έγινε.
Φυσικά όλα διορθώνονται, είμαστε ακόμη στην τέταρτη αγωνιστική και κανένας στόχος δεν έχει χαθεί. Η ομάδα έχει δυνατότητες, αυτό δεν αλλάζει, και το μόνο που χρειάζεται είναι ηρεμία και καθαρό μυαλό.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπανδριόπουλος. Ήταν αυτός όμως; Ή κάποιος που του έμοιαζε; Γιατί τον είχαμε σε εκτίμηση, αλλά σήμερα μουντζούρωσε την εικόνα του. Ασχολιόταν με όλα τα υπόλοιπα εκτός από το να προσπαθήσει να έχει μια καλή διαιτησία. Έχανε φάσεις, έκανε λάθος χρήση των καρτών και για αποκορύφωμα αρνήθηκε ένα πέναλτι-μαρς πάνω στον Σταματέλλο στο 72'. Αντίθετα οι δύο βοηθοί του ήταν αλάνθαστοι.
Επόμενο ματς για τον Προφήτη εναντίον του Φοίνικα Αγ. Σοφίας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπανδριόπουλος (Φαγκρίδας, Σταμάτης)
ΣΚΟΡΕΡ: 88' Τσελίκας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης, Βοστάνης, Ασπρούλης, Βισβίκης, Άγγος (65' Σταματέλλος), Ευγενείας, Κίσσας (79' Τσιριγώτης), Τσιρτσίκος, Τσάδαρης (58' Γκούρι).
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ (Α. Κοντιζάς): Καπίρης, Κατσίκης, Σισμανίδης, Φράγκος, Χατζηγεωργίου, Τσιρογιάννης, Χουτζιούμης (70' Τζιούβελος), Δασκαλάκης, Δημητρόπουλος (61' Μακρής), Νεοφώτιστος (80' Πηλιούρης), Τσελίκας.