Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 58-43

Ούτε στην Καλλιθέα βρήκε αυτό που ψάχνει ο Προφήτης, και ο Αετός μας υποχρέωσε στην τρίτη μας ήττα για φέτος, με σκορ 58-43.
Ο Προφήτης προσπάθησε σήμερα να είναι ανταγωνιστικός, με τους παίκτες να δείχνουν διάθεση στην άμυνα και να περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα των αμυντικών ριμπάουντ. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου όμως τα πράγματα συνεχίζουν να μην πηγαίνουν καλά, με τον Προφήτη να έχει τεράστιο πρόβλημα όταν δεν βρίσκει αιφνιδιασμό, να δυσκολεύεται αφάνταστα στο σετ και να τελειώνει άσχημα τις φάσεις. Η ομάδα δείχνει μια σταθερότητα που κάθε άλλο παρά την κολακεύει, έχοντας στα πέντε ως τώρα επίσημα ματς, "ταβάνι" τους 47 πόντους. Συν τοις άλλοις, το φύλλο της στατιστικής μας στιγματίστηκε σήμερα από το εξωφρενικό 4/18 ελεύθερες βολές, που όσο κι αν μοιάζει με φάρσα, είναι μια πικρή πραγματικότητα. Τουλάχιστον είδαμε μερικά ελπιδοφόρα μηνύματα, που αφορούν κυρίως το αμυντικό κομμάτι και μας κάνουν να ελπίζουμε πως αν η επίθεση βελτιωθεί έστω και λίγο, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ο Αετός, με τον Τζανή Σταυρακόπουλο στον πάγκο, παρουσίασε μια πολύ νεανική ομάδα, με εννέα "μικρούς" στη δωδεκάδα και τους περισσότερους από αυτούς σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έβγαλε ενέργεια, σούταρε καλά και με ένα εκρηκτικό πρώτο πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο εξασφάλισε τη νίκη. Καλή η διαιτησία του Δελαγραμμάτικα, μέτρια του Γαβριήλ.
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 58-43 (16-10, 29-21, 49-29, 58-43)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δελαγραμμάτικας, Γαβριήλ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. (Τ. Σταυρακόπουλος): Κωνσταντίνο 9, Γέροντας, Τάγκας, Μπουζιάνης 3, Μπακάλης Ε.15(2), Κελάδης 8, Πατέλης, Μπακάλης Σ., Βέλιου 11(2), Παπατριανταφύλλου 9(2), Μηνάς 1, Χρονόπουλος 2.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Κεραμειδάς): Κάτσικας 10, Φάββας, Τριανταφύλλου 8(2), Βουρνάς 2, Καψοκόλης 10, Πιστιόλης 8, Καραϊσκάκης, Μπερδεμπές 3(1), Μουστάκας, Ντάσκας 2, Πατμανίδης.