Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 38-22

Όσοι βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στα Καμίνια μάλλον θα προσπαθήσουν πολύ γρήγορα να ξεχάσουν όσα είδαν από τον Προφήτη Ηλία και τη Βάρη.
Ένα πολύ κακό ματς, με τον Προφήτη να κερδίζει μόνο και μόνο χάρη στην ποιοτική του ανωτερότητα, απέναντι σε μια ομάδα, που όπως και πέρσι δεν ήταν εύκολος αντίπαλος και πάλεψε όσο μπορούσε, δεν είχε όμως τη δυνατότητα να απειλήσει τον -έστω και υποτονικό- Προφήτη.  Η ομάδα μας στην επίθεση δε λειτούργησε σωστά, ήταν πολύ άστοχη και υπέπεσε σε πολλά λάθη, ενώ στην άμυνα ήταν απλώς καλή, όχι όμως τόσο όσο δείχνουν οι 22 πόντοι του αντιπάλου. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε για το ματς αυτό, ήταν η πρώτη αγωνιστική του μαραθωνίου και σίγουρα όλες οι ομάδες ψάχνονται, ακόμα και εμείς που ήδη είχαμε τρία επίσημα στα πόδια μας. Η διαιτησία της Γαρίνη δεν είχε πρόβλημα, παρότι μόνη της έβγαλε εύκολα το παιχνίδι.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 38-22 (10-6, 21-11, 26-18, 38-22)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γαρίνη
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 10(1), Βλάμη 5, Βροχίδου Β. 7, Βροχίδου Σ. 9(3), Τηλεμάχου 2, Καψοκόλη 3, Σπύρη, Γουλουμή, Μουσούλη, Παπαδοπούλου, Αμανατίδη 2.
ΒΑΡΗ (Δ. Σταχίκας): Σταυροπούλου, Γκίκα, Ζαχαρριάδη, Αλοΐζου 4, Μπιλάλη 3, Βουργουτζή, Αδαμάκου 3(1), Κρίλη 2, Καραμέτου Χ. 8, Καραμέτου Σ. 2, Μαυρίκου.