Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1

Μοιρασιά σήμερα στο γήπεδο της Νίκαιας, με τον Αστέρα και τον Προφήτη Ηλία να μένουν στο 1-1, όπως είχε γίνει και στο περσινό μεταξύ τους παιχνίδι.
Ο Προφήτης είχε ένα πάρα πολύ δυνατό πρώτο ημίχρονο και το 0-1 με το οποίο πήγε στα αποδυτήρια φαντάζει φτωχό βάσει των ευκαιριών που είχε. Η ομάδα του λόφου προηγήθηκε νωρίς, στο 12ο λεπτό, όταν ο Γκούρι εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Μιχαήλου στο σουτ του Σταματέλλου και άνοιξε το σκορ. Ο Προφήτης είχε ωραία κυκλοφορία της μπάλας, έφτιαχνε ευκαιρίες, όμως δε μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και το 0-1 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι, απέναντι σε έναν Προφήτη που δεν βρισκόταν στα ίδια επίπεδα απόδοσης και πολύ γρήγορα ο Λάλλος ισοφάρισε. Μέχρι το φινάλε του αγώνα και οι δύο ομάδες έκαναν πολλές ευκαιρίες, καμία όμως δε μετατράπηκε σε γκολ. Πιο σημαντικές φάσεις για εμάς ήταν το οριζόντιο δοκάρι στο σουτ του Βισβίκη και η κοντινή προβολή του Κίσσα από την παράλληλη του Γιαλελή, ενώ ο Αστέρας είχε δύο σπουδαία τετ-α-τετ, ένα με τον Λάλλο (άουτ) και ένα με τον Πετράκη (απέκρουσε ο Αμερικάνος). Με πολλά λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων ο Δριτσάκης, που επηρεαζόταν πολύ εύκολα,  με όποιο πάγκο φώναζε περισσότερο να παίρνει τα σφυρίγματα...
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δριτσάκης (Χρηστάκος, Τζίκα)
ΣΚΟΡΕΡ: 12' Γκούρι, 49' Λάλλος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. (Α. Σκανάτοβιτς): Μιχαήλος, Νασκιντασβίλι, Γαβαλάς, Ψυχίδης (17' Λάλλος), Μέξης, Δεσύλλας, Πετράκης Μαρ., Υφαντίδης, Βεκρής (46' Μάλλης), Μαρινάκης (86' Μαυρουδής), Παναγιώτου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Αμερικάνος, Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης, Βοστάνης, Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Άγγος (75' Γιαλελής), Γκούρι, Σταματέλλος (59' Κίσσας), Τσιρτσίκος, Θωμάκος (70' Μουζακίτης).