Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 1-0

Καλό ξεκίνημα για την ποδοσφαιρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Β' Πειραιά. Έστω και με το μίνιμουμ σκορ, ο Προφήτης υπέταξε τα Αστέρια Δραπετσώνας για δεύτερη φορά μέσα σε δεκαπέντε μέρες, μετά την πρόσφατη κυπελλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.
Πέρα από την επανάληψη του σκορ (1-0 είχε τελειώσει και το ματς του κυπέλλου), η σημειολογία των δύο αγώνων είχε και άλλες ομοιότητες, με τη ροή τους να είναι σχεδόν ταυτόσημη. Μετά από ένα γενικώς μέτριο πρώτο ημίχρονο, με λίγες ευκαιρίες, ο Προφήτης μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, και η συνεχώς αυξανόμενη επιθετικότητά του επιβραβεύτηκε με το τέρμα του Άγγου στο 74', μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των Αστεριών. Από το σημείο αυτό και μετά κατάφερε να διαφυλάξει εύκολα το υπέρ του σκορ, καθώς δεν υπήρχε λόγος να ανοιχτεί περισσότερο, και διατήρησε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στο κέντρο, πράγματα που έκανε και σχεδόν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Τώρα η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στο επόμενο ματς (και πρώτο για φέτος εκτός έδρας), αυτό με τον Αστέρα Νικαίας, μια από τις δυνατές ομάδες του ομίλου μας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρινάκης (Πουλόπουλος, Καρβούνης)
ΣΚΟΡΕΡ: 74' Άγγος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπάχιου (63' λ.τ. Αμερικάνος), Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης, Βοστάνης, Ασπρούλης, Βισβίκης, Άγγος, Τσάδαρης (70' Θωμάκος), Σταματέλλος, Τσιρτσίκος. Γκούρι (53' Μουζακίτης).