Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 0-4

Φάση των "32" του κυπέλλου και ο Προφήτης δεν μπόρεσε τελικά να διεκδικήσει το θαύμα κόντρα στον πανίσχυρο αντίπαλό του, όμως η μεγαλύτερη πίκρα μένει γιατί το τελικό 0-4 δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα και της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών μας.
Μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημίχρονου η ομάδα μας με σωστή τακτική και ωραία απόδοση κρατούσε το "μηδέν". Στο σημείο εκείνο ο Σούφλας άνοιξε το σκορ, και γκρέμισε όσα έχτιζε έως εκείνη την ώρα ο Προφήτης, ενώ ταυτόχρονα έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του, που παίζοντας πια εντελώς απελευθερωμένα στο υπόλοιπο του αγώνα, πέτυχαν τρία ακόμη γκολ. Η ομάδα μας πάντως για περισσότερο από μία ώρα στάθηκε αξιοπρεπέστατα μέσα στο γήπεδο, έχοντας απέναντί της την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του Πειραιά. Οπωσδήποτε με αμυντική τακτική, όχι όμως αντιποδόσφαιρο και καταστροφικό παιχνίδι, έβαλε δύσκολα στους συμπολίτες και ανάγκασαν τον Χατζηαλέξη στην ανάπαυλα να ρίξει στο γήπεδο τα βαριά επιθετικά του όπλα, που εντέλει έκαναν και τη διαφορά. Ο Προφήτης , που φέτος αποκόμισε μόνο κέρδη από το θεσμό του κυπέλλου, στρέφει τώρα το βλέμμα του στο πρωτάθλημα, έχοντας μπροστά του μια μίνι προετοιμασία ενόψει του δύσκολου επόμενου αγώνα με τη Νίκη Ρέντη, καθώς τώρα υπάρχει διακοπή λόγω του τριημέρου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 0-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρινάκης (Φυλακούρης, Χατζηγιάννης)
ΣΚΟΡΕΡ: 67'  Σούφλας, 74' Λύγκος, 86' Σαμιώτης, 91' Τσαραούσης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης, Βρουλιδάκης, Ασπρούλης, Βισβίκης, Άγγος, Γκούρι, Σταματέλλος (51' Κίσσας), Ευγενείας (77' Αναστασόπουλος), Τσάδαρης (68' Γιαλελής).
ΕΘΝΙΚΟΣ (Μ. Χατζηαλέξης): Μεϊμάρογλου, Τσαραούσης, Αργυρός (46' Σάμιος), Σαμιώτης, Χέλης, Χαλιμούρδας, Γκορόγιας, Παυλόπουλος (76' Διακάκης), Σταφσουλάι, Σούφλας, Πολυχρονίδης (46' Λύγκος).