Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ 7-1

 
Πιο δυναμικό ξεκίνημα δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε για τη φετινή σεζόν. Η ποδοσφαιρική ομάδα, στον πρώτο επίσημο αγώνα του Ομίλου για τη νέα αγωνιστική χρονιά, γάζωσε με 7-1 το Χατζηκυριάκειο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Πειραιά.
Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα τέρματα, αφού έχασε πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος. Ο Προφήτης στηρίχθηκε στην ομοιογένεια που είχε, με 9 από τους 11 βασικούς να βρίσκονται στην ομάδα και πέρσι, και παίζοντας με τη μπάλα κάτω και όσο το δυνατόν πιο απλά, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Από την άλλη το Χατζηκυριάκειο, που θα το συναντήσουμε και στο πρωτάθλημα, δεν έδειξε καλή εικόνα, σίγουρα όμως δεν είναι αυτές οι πραγματικές του δυνατότητες, καθώς άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του και σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να γίνει το απαραίτητο "δέσιμο". Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του Σκαλτσή.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ 7-1
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκαλτσής
ΣΚΟΡΕΡ: 21', 55' Γιδόπουλος, 33', 47', 68' Σταματέλλος, 63' Γιαλελής, 75' Βισβίκης - 71' Γκόργκολης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης, Βοστάνης (60' Γιαλελής), Ασπρούλης, Βισβίκης, Γιδόπουλος (70' Ευγενείας), Μασρί (38' Τσιρτσίκος), Βρουλιδάκης, Γκούρι, Σταματέλλος.
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ (Β. Βαλλιάνος): Καραλής, Φάσκο, Ζαχαρίου, Λογοθετίδης, Τριανταφυλλίδης (36' Χριστοδουλάκος), Γάτας (46' Τοξόπουλος), Νίνος (46' Τσιάρας), Τζόρβας, Καραβατσάκης, Γκοργκόλης, Χάνα.