Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΑΣΣΗ

Ένας πολύ σημαντικός κύκλος για την ομάδα μπάσκετ έκλεισε σήμερα το πρωί, με την ανακοίνωση της αποχώρησης του Παύλου Κάσση από το τιμόνι της ανδρικής ομάδας.
Ο Κάσσης αποφάσισε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και την ομάδα του Ερμή Περάματος, αφήνοντας τον κυανέρυθρο πάγκο μετά από τέσσερα πολύ επιτυχημένα χρόνια. Στο διάστημα αυτό ο Κάσσης κοουτσάρισε την ομάδα σε 111 επίσημα ματς, με απολογισμό 54 νίκες - 57 ήττες. Σπουδαιότερο επίτευγμα του ήταν η "τρελή" άνοδος στη Β' το 2011, αλλά και οι γενικά καλές πορείες που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Ο Κάσσης φεύγει από το λόφο όχι απλά σαν ένας φίλος, αλλά σαν ένας δικός μας άνθρωπος. Είχε τεράστια συμβολή στη σταθερή πορεία του τμήματος τα τελευταία χρόνια και φυσικά πολύ μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες μας. Έκτος όμως από καλός προπονητής, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Σύσσωμος ο σύλλογος του απευθύνει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και του εύχεται καλή πορεία με τη νέα του ομάδα.