Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΙΑΣΩΝ ΝΙΚ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 45-52

Ο Προφήτης πήγε στου Καραμπίνη μπλαζέ και υπερόπτης, και για σαράντα λεπτά έδινε δικαιώματα στον ουραγό και αποδυναμωμένο (χωρίς Μουργκή, Κογιώνη, Γεροδήμο) Ιάσονα Νικαίας. Ευτυχώς τελικά δεν πάτησε τη μπανανόφλουδα και πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, επίτευγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά μέσα στη φετινή σεζόν.
Λίγα πράγματα έδειξε η ομάδα μας σήμερα, και το μόνο που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι η καλή αμυντική επίδοση του τρίτου δεκαλέπτου. Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο, απέναντι σε μια ομάδα  που ήθελε πολύ αλλά μπορούσε λίγο, όμως έκανε πολύ φιλότιμη προσπάθεια και έδειξε διάθεση να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Την επόμενη Πέμπτη παίζουμε με τον διεκδικητή Έσπερο στα Καμίνια και σίγουρα θα δούμε καλύτερη εικόνα. Ο de facto στόχος για τον Προφήτη είναι πια η κατάληψη της έκτης θέσης, και ενώ τα πράγματα στην κορυφή έχουν ξεδιαλύνει, με τέσσερις ομάδες να παλεύουν για τα άλλα δύο εισιτήρια ανόδου, καθώς το πρώτο έχει καβαντζώσει εδώ και καιρό ο Ερμής, που σήμερα πήρε και τυπικά το πρωτάθλημα.
Κακό το παιχνίδι σήμερα, μετρίως μέτρια και η διαιτησία των Μαραβέλια και Γεώργου.
ΙΑΣΩΝ ΝΙΚ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 45-52 (13-18, 28-29, 30-39, 45-52)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαραβέλιας, Γεώργου
ΙΑΣΩΝ ΝΙΚ. (Αντωνίου): Λεουτσάκος, Κοτρότσος 10(1), Χατζηγιάννης 5(1), Γιαννακής 6(1), Λασιθιωτάκης 10(2), Μυστεγνιώτης, Σμυρλής 8, Πασχαλινόπουλος 6, Τόμπρος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Χαραλαμπίδης 7(1), Φωστέρης 8(2), Ευσταθίου 6, Πιστιόλης, Κεραμειδάς, Καψοκόλης 4, Κουκουβάκης 9(1), Μόμτσος 11(1), Μπερδεμπές 1, Κάτσικας 4, Ντάσκας 2.