Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0

Ο Προφήτης Ηλίας θα πάει στον "τελικό" του Σαββάτο εναντίον του Κορυδαλλού με βαθμολογικό μειονέκτημα, καθώς έχασε 3-0 από τη Νίκη στο Ρέντη και έπεσε στην τρίτη θέση του πίνακα.
Η ομάδα μας βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα, επαναλαμβάνοντας τα αλλοπρόσαλλα πάνω-κάτω στην απόδοση της, μια εβδομάδα μετά την ωραία εμφάνιση με την Αμφιάλη στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Ρέντη ήταν πολύ ανώτερη και δίκαια πήρε τη νίκη. Η απουσία του Βρουλιδάκη (για οικογενειακούς λόγους στην Κρήτη) αποσυνέθεσε εντελώς το κέντρο της άμυνάς μας, που από δυνατό σημείο του Προφήτη ως τώρα στη σεζόν, εξελίχθηκε σήμερα σε αχίλλειο πτέρνα του. Μετά το πρώτο τέρμα που δέχτηκε η ομάδα του λόφου, επήλθε και η ψυχολογική κατάρρευση και η Νίκη Ρέντη πήρε το τρίποντο εύκολα και απλά. Πάντως δικαιούμασταν ίσως και εμείς ένα γκολ, όχι μόνο λόγω του χαμένου πέναλτι του Σταματέλλου στο 78', αλλά και επειδή γενικότερα βγήκαν κάποιες φάσεις, που δεν είχαν όμως ευτυχή κατάληξη. Βέβαια ακόμη και να σκοράραμε θα ήταν μόνο για το ονόρε, αφού η Νίκη, την οποία φέτος δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, έδειξε με την απόδοσή της ότι δε γινόταν να χάσει σήμερα.
Ο τρέλο-Κωνσταντόπουλος, διάνθισε το συνηθισμένο σόου που δίνει με μια ολόσωστη διαιτησία. Ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει πως όταν δεν παρασύρεται από τον εκρηκτικό χαρακτήρα του είναι ένας εξαιρετικός διαιτητής.
Ο Προφήτης τώρα οφείλει να ανασκουμπωθεί, καθώς το Σάββατο είναι πολύ κοντά και ο αγώνας με τον Κορυδαλλό στο ΣΕΦ θα κρίνει και το ποιος θα ανέβει στην πρώτη κατηγορία, τη στιγμή που εκτός των δύο μονομάχων, στο κόλπο έχει μπει γερά και ο Αστέρας, που νίκησε σήμερα την πρωτοπόρο Αμφιάλη στις Σιταποθήκες.
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντόπουλος (Λεμπέσης, Σκαλτσής)
ΣΚΟΡΕΡ: 41' Γκιούσας, 47' Τσελίκας, 63' Α. Τσιρογιάννης
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ (Γ. Κοντιζάς): Ντόνι, Φράγκος (82' Νικολάκης), Δημητρόπουλος, Τσιρογιάννης Β., Πηλιούρης (68' Νεοφώτιστος), Μακρής, Τσελίκας, Τσιρογιάννης Α., Γκιούσας, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Αναστασόπουλος (67' Κλάδης), Τσάδαρης, Αλειφέρης, Βισβίκης, Λαζάκης, Μουζακίτης, Διαμάντης, Βοστάνης (63' Γκατζέλης), Σταματέλλος, Περπερίδης (42' Γιαλελής).