Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Α.Ο.Ν.Α.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 64-45

Το φινάλε της πρώτης φάσης επεφύλασσε  βαριά ήττα για τις γυναίκες στην Αργυρούπουλη, που συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση. Έτσι θα μπούμε στη β' φάση με έλλειμμα βαθμών (μεταφέρουμε μόνο μία νίκη), αλλά κυρίως, ψυχολογίας.
Ο Α.Ο.Ν.Α. επέβαλλε από πολύ νωρίς το ρυθμό του και πήρε την πρώτη διψήφια διαφορά στο 13' (22-12) και λίγο μετά πέρασε με δεκαέξι (30-14). Ο Προφήτης έκανε κάποιες προσπάθειες να ανατρέψει την κατάσταση, όμως το περισσότερο που μπόρεσε να μειώσει ήταν οι εννιά πόντοι (45-36, 54-45), καθώς κάθε φορά που φτάναμε εκεί, πότε η Λύρου και πότε η Χατζόγλου ανέβαζαν ξανά το χάντικαπ. Ο Α.Ο.Ν.Α. μας πλήγωσε πολύ με τους αιφνιδιασμούς, καθώς τα πολλά λάθη (26) που έκανε ο Προφήτης κατέληγαν κατά κανόνα σε γρήγορα καλάθια, ενώ και επιθετικά ότι καλό γινόταν προερχόταν από ατομικές ενέργειες και όχι από συνεργασίες. Η Τηλεμάχου αυτή τη φορά σκόραρε αρκετά, όμως δεν ακολουθήθηκε από τις υπόλοιπες, και κυρίως τις άλλες παίκτριες από τις οποίες περιμένουμε σκορ (Μουσούλη, Δροσωτάκη), που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν επιθετικά.
Οι Δελαγραμμάτικας και Γαρδέλης έκαναν κάποια λάθη, όμως όταν χάνεις με τέτοια διαφορά το τελευταίο που σου φταίει είναι η διαιτησία.
Ο Προφήτης μπαίνει λοιπόν στους αγώνες της δεύτερης φάσης, όπου με τα υπάρχοντα βαθμολογικά δεδομένα, πρακτικά δεν έχει παρά ελάχιστες πιθανότητες να διεκδικήσει είσοδο στα ημιτελικά. Οφείλουμε βέβαια να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί μέσα από αυτά τα δύσκολα παιχνίδια.
Η βαθμολογία της β' φάσης
Α.Ο.Ν.Α.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 64-45 (17-10, 37-24, 45-34, 64-45)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δελαγραμμάτικας, Γαρδέλης
Α.Ο.Ν.Α. (Δ. Κουκουζέλης): Λεβέντη 1, Παναγιωτονάκου 10, Λύρου 12, Φωτεινοπούλου 6(1), Παυλοπούλου 2, Καναβούρα 8(2), Πασπαλιάρη, Παπακωνσταντίνου, Λαζαριώτη, Χατζόγλου 17, Ηλιάδη 5, Ψυχογιού 3.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Βλάμη 8, Δροσωτάκη 3, Καψοκόλη 7, Τηλεμάχου 18(1), Σπύρη , Ζαχαρία 7, Παπαδοπούλου, Μουσούλη, Μαυρίδου 2.