Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-4

Η ποδοσφαιρική ομάδα άφησε πίσω της τον κακό Δεκέμβρη και μπήκε στη νέα χρονιά με μια μεγάλη σε έκταση νίκη, που συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση.
Ο Προφήτης είχε στη βασική του ενδεκάδα τον νεαποκτηθέντα Σωτήρη Διαμάντη, που μέχρι πριν λίγες μέρες αγωνιζόταν στους σημερινούς μας αντιπάλους. Ο έμπειρος μέσος έδειξε πως μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις και μάλιστα σημείωσε και δύο τέρματα αγωνιζόμενος σε θέση αριστερού χαφ. Στην απέναντι πλευρά, την δεξιά, έπαιξε ο Μουζακίτης, που έκανε την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνισή του με τα κυανέρυθρα και σκόραρε και το παρθενικό του τέρμα. Με κεφάτους αυτούς τους δύο, ο Προφήτης, αναπτυσσόμενος από τα πλάγια, ήταν από την αρχή αρκετά επιθετικός και είχε την υπεροχή. Παρ' όλ' αυτά ο Κένταυρος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κοντεσόπουλου νωρίς στο ματς. Η ομάδα του λόφου έκανε σωστή διαχείρηση της κατάστασης, και λίγο μετά ο Μουζακίτης ισοφάρισε με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και πριν βγει το ημίχρονο το ματς είχε ήδη γυρίσει, με το σουτ του Διαμάντη από πλάγια θέση μετά την ωραία προσπάθεια και πάσα του Σταματέλλου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η καρφωτή κεφαλιά του Βισβίκη, μετά το κόρνερ του Μουζακίτη, κλείδωσε το τρίποντο για τον Προφήτη, καθώς η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων σιγά-σιγά κατέρρεε. Ο Προφήτης βρισκόταν συνεχώς σε προϋποθέσεις για γκολ και πέτυχε ένα ακόμη, με πλασέ του Διαμάντη. Πήρε λοιπόν το πολύτιμο για τη συνέχεια τρίποντο, κερδίζοντας επίσης και μπόλικη αυτοπεποίθηση.
Ο ρέφερι Σακκάς όσο είχε όρεξη ήταν σωστός. Μετά το 1-3 άρχισε να βαριέται, και παρασύρθηκε σε λάθη.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σακκάς (Λιακόνης, Μπαλαχούτης)
ΣΚΟΡΕΡ: 12' Κοντεσόπουλος - 27' Μουζακίτης, 38', 81' Διαμάντης, 50' Βισβίκης
ΑΠΟΒΟΛΗ: 77' Ασλανίδης
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Ε. Λαθούρας): Μπαρλαγιάννης, Ασλανίδης, Σκεντεράς (46' Μπετενιώτης), Ασπρούλης (82' Λουκάς), Γεωργόπουλος (46' Κόλυκας), Λεβαντής, Γεροντής, Κοντεσόπουλος, Δημητρίου, Φρουζάκης, Πληβούρης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Αλειφέρης, Μπα (86' Ευγενείας), Βρουλιδάκης, Βισβίκης,  Λαζάκης (73' Σπυρόπουλος), Μουζακίτης, Διαμάντης, Σταματέλλος (64' Βοστάνης), Γιαλελής, Γιδόπουλος.