Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟΑΔ 1-0

Ακόμα ένα τρίποντο για την ποδοσφαιρική ομάδα, που κατέβαλλε με 1-0 τον ΑΟΑΔ στο ΣΕΦ. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Ρήγας Βοστάνης με κοντινό σουτ στο 67'.
Ο Προφήτης στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά υποτονικός και δε δημιούργησε ιδιαίτερες φάσεις, αλλά στο δεύτερο μέρος ανέβασε την πίεση του πιο ψηλά και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα, χάνοντας παράλληλα και πολλές ευκαιρίες. Στο 67' και μετά από μια εκτέλεση φάουλ του Διαμάντη, η άμυνα του ΑΟΑΔ δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα και ο Βοστάνης με τα πολλά έγινε κάτοχος της, σούταρε δυνατά και υπέγραψε τη νίκη του Προφήτη. Η λύση ήρθε λοιπόν από τον Ρήγα, σε ένα ματς που οι επιθετικοί της ομάδας μας (Γιαλελής, Σταματέλλος και προς το τέλος ο Μανωλάκος) ήταν κινητικοί μεν, άστοχοι δε, όλοι σε φάσεις τετ-α-τετ. Ο ΑΟΑΔ, που προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες, έδειξε διάθεση να παλέψει αλλά τουλάχιστον επιθετικά δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο, καθώς είχε φανερό πρόβλημα στην ανάπτυξη. Βέβαια και πάλι παραλίγο να έρθει το εγκεφαλικό, σαν ένα deja-vu του ματς με τη Νίκη Ρέντη, όταν στο 90', στη μοναδική επίσκεψη του ΑΟΑΔ στα καρέ του Σπαχίου, ο Ελευθερίου πήρε χωρίς αντίπαλο την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα όμως έφυγε ψηλά άουτ και η καρδιές μας ξαναγύρισαν στις θέσεις τους. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε και από τα πολλά νεύρα, εντός (κυρίως) αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι δικοί μας "τσίμπησαν" σε κάποιες προκλήσεις, και έτσι είδαμε πολλές "κοκορομαχίες", και περισσότερο αμέσως μετά το γκολ, όταν και απειλήθηκε σύρραξη, αλλά ευτυχώς μετά από πεντάλεπτη διακοπή τα πνεύματα ηρέμησαν. Πολύ καλός ο διαιτητής Μαρινάκης, είχε σωστές αποφάσεις και κατάφερε να "κρατήσει" το παιχνίδι. Χωρίς λάθη και οι δύο βοηθοί, Τζίκα και Ντινιωτάκης. Παρόντες στον αγώνα ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ, Στ. Μπρατσόλης, αλλά και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Κ. Χολέβας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟΑΔ 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρινάκης (Τζίκα, Ντινιωτάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 67' Βοστάνης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Αλειφέρης, Τσάδαρης, Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Λαζάκης, Μουζακίτης (71' Μανωλάκος), Διαμάντης, Βοστάνης, Γιαλελής (83' Αναστασόπουλος), Μπα (34' Σταματέλλος).
ΑΟΑΔ (Γ. Τσιριγώτης): Στιβακτάς, Σεχάι, Χαϊδεμένος, Ζελελίδης, Ελευθερίου, Γουνελάς, Κόκας, Τάνκα (60' Χατζάκης), Μπεκάκος (60' Βογιατζής), Γεωργίου, Μπαρμπαθανάσης.