Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-0

Το ντέρμπι της Β' Πειραιά ήταν τελικά παράσταση μόνο για έναν. Ο ΑΟ Κορυδαλλός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκησε 4-0 τον αγνώριστο Προφήτη Ηλία, που θα κάνει μελαγχολικά Χριστούγεννα, έχοντας πια απομακρυνθεί από τις προνομιούχες θέσεις.
Το παιχνίδι τελείωσε πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Δεν είχε συμπληρωθεί ούτε ένα λεπτό αγώνα, όταν ο Τσιμιλιώτης από κοντά άνοιγε το σκορ, δείχνοντας από νωρίς την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στο 13' ο Χατζηλίας έκανε το 2-0 και όλα φαίνονταν να είχαν κριθεί, καθώς πέρα από το διαμορφωμένο σκορ, ο Κορυδαλλός, με την ψυχολογία στο ζενίθ, έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, με τους πολύ κινητικούς επιθετικούς του να δημιουργούν συνεχώς τεράστια προβλήματα στην έτσι κι αλλιώς παραπαίουσα χθες άμυνά μας. Από την άλλη ο Προφήτης έμοιαζε ζαλισμένος, ότι καλό γινόταν προερχόταν μόνο από ατομικές ενέργειες και οι παίκτες μας αδυνατούσαν να συνέλθουν από το σοκ των γρήγορων γκολ. Το τρίτο γκολ του Κορυδαλλού, με τον Τσιμιλιώτη και πάλι, ήρθε πριν βγει το ημίχρονο και η επανάληψη είχε πια μόνο τυπικό χαρακτήρα. Ο Προφήτης προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα, ήταν όμως αδύνατο βάσει της εικόνας του και μόνο τα στημένα έδιναν την ελπίδα πως κάτι καλό μπορεί να έρθει. Ο ακόμα πιο θριαμβευτικός τόνος στην επικράτηση των Κορυδαλλιωτών ήταν το δεύτερο τέρμα του Χατζηλία, που "ισοφάρισε" τον Τσιμιλιώτη, με τους επιθετικούς των γηπεδούχων να πετυχαίνουν από δύο γκολ ο καθένας.
Τώρα ακολουθεί μια μακρά περίοδος αγωνιστικής απραξίας, καθώς μετά την διακοπή των Χριστουγέννων ακολουθεί το ρεπό μας. Ο Προφήτης, μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα ψάχνει πρωτίστως ψυχολογική ανάταση, και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να καθαρίσουμε το μυαλό μας, γιατί η ομάδα πιστεύουμε ακόμα πως έχει μεγάλες δυνατότητες και σίγουρα αξίζει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Πριν τον αγώνα η διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλός τίμησε με πλακέτα τον επί έξι χρόνια παίκτη της Ηλία Σταματέλλο, για την προσφορά του στην ομάδα.
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωαννίδης (Γιαννέλος, Γκολές)
ΣΚΟΡΕΡ: 1', 45' Τσιμιλιώτης, 13', 79' Χατζηλίας
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Κουλούρης, Καραθεόδωρος, Καραουλάνης, Ψυχίδης, Νικολάτος, Μάνος (44' Μουστάκας), Καστρινόπουλος, Μπουλές (60' Τσέκερης), Τσιμιλιώτης (66' Μανιουδάκης), Βέττας, Χατζηλίας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Αναστασόπουλος (71' Βισβάρδης), Γιδόπουλος, Βισβίκης, Βοστάνης, Γιαλελής, Αλειφέρης, Λαζάκης, Σταματέλλος (66' Γεωργακάκος), Ευγενείας (50' Τσάδαρης), Μπα.