Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 61-53

Ο Προφήτης προσπάθησε να φύγει με το αποτέλεσμα σήμερα το βράδυ από το Μόσχατο, όμως οι στιγμές ολιγωρίας ήταν αυτές που του στοίχισαν και δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Το απογοητευτικό 1/19 τρίποντα αλλά και η κακή αμυντική λειτουργία σε κάποια κομμάτια του ματς, ειδικά στο α' ημίχρονο, ήταν τα πιο μεγάλα αγκάθια της σημερινής μας παρουσίας. Ο Προφήτης παρότι άστοχος έξω από τα 6,75, στο πρώτο μέρος ήταν καλός στην επίθεση, αφού κυρίως με ντράιβ άνοιγε την άμυνα των γηπεδούχων και έβρισκε σκορ. Δυστυχώς όμως ότι βάζαμε μπροστά το τρώγαμε πίσω, είτε από τα καλά περιφερειακά σουτ της Ελευθερίας, είτε από τον Γιαμπάνη που μας προκάλεσε μεγάλους μπελάδες μέσα από τη ρακέτα. Στο δεύτερο μέρος αποφασίσαμε να χαμηλώσουμε και να παίξουμε άμυνα, όμως το σκορ δεν ερχόταν το ίδιο εύκολα και η προσπάθεια έγινε ακόμη πιο δύσκολη, ειδικά από το σημείο που η Ελευθερία άρχιζε να παίρνει κεφάλι πιο καθαρά, έχοντας σταθερά μια διαφορά πάνω από 5-6 πόντους σε ολόκληρο το τελευταίο δεκάλεπτο. Η πίεση σε όλο το γήπεδο δεν άλλαξε κάτι και ο Προφήτης δεν μπόρεσε να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του.
Η διαιτησία του Ζακεστίδη ήταν γενικά καλή, αλλά ο Στεργίου μας άφησε με πολλά παράπονα κάνοντας αρκετά αδικαιολόγητα λάθη.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 61-53 (15-16, 35-33, 50-44, 61-53)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζακεστίδης, Στεργίου
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Π. Κακαλιάς): Παπατρέχας 7(1), Παρασίδης 13(3), Παυλιάς 3, Δέλλιος 12(2), Γιαμπάνης 15(1), Καρυοφύλλης 2, Κόλλιας 1, Μαρκουίζος 1, Μπότσας 7(1), Μαμουνής.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Χαραλαμπίδης 5, Φωστέρης 6, Ευσταθίου 4, Κεραμειδάς 2, Βουρνάς 6, Κουκουβάκης 4, Μόμτσος 14(1), Μπερδεμπές 6, Κάτσικας 6, Σκιαθίτης.