Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 60-54

Το μεγάλο ντέρμπι των γυναικών που έγινε σήμερα στο ΣΕΦ αποδείχθηκε (δυστυχώς) φωτοτυπία του προηγούμενου αγώνα στο Μοσχάτο. Η ροή του ματς αλλά και η κατάληξη του ήταν ακριβώς η ίδια: Ο Προφήτης ήταν καλύτερος στο α' ημίχρονο, είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του αλλά τελικά στην επανάληψη δεν κατάφερε να κάνει σωστή διαχείριση, πνίγηκε στην πίεση, και το Φάληρο πήρε την πολύ μεγάλη νίκη. Το 26-31 της ανάπαυλας άφηνε πολλές ελπίδες στον Προφήτη, που όμως στο β' μέρος αποδιοργανώθηκε, σκόραρε πολύ δύσκολα και ξύπνησε μετά το 32', όταν το Φάληρο προηγήθηκε με 49-40. Όταν όμως πλησίαζε, πάντα κάτι γινόταν και δεν μπορούσε να επιστρέψει. Κορυφαία για το Φάληρο ήταν η Λόξα, σε άλλον έναν παραλληλισμό με το παιχνίδι του Μοσχάτου, καθώς ο Προφήτης κατάφερε να περιορίσει τις Θεοδωρομανωλάκη-Ζαχαράκη (βλέπε Κακλέα-Κωνσταντίνου), όμως το πλέι-μέικερ των γηπεδούχων έβαλε τα ρούχα της Κοκκίνη και μας κατάφερε καθοριστικά χτυπήματα, με πιο μοιραίο ένα τρίποντο από τη γωνία τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Ο αγώνας είχε πάρα πολλά νεύρα, τρομερή σκληράδα και λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα αρκετές φορές. Και ένας διαιτητής τις εμπειρίας και της ποιότητας του Σιώκα θα έπρεπε να είχε κρατήσει πιο σφιχτά τα χαλινάρια και να μην αφήσει το ματς να του ξεφύγει. Ο Προφήτης υποχώρησε πια στην τέταρτη θέση, όμως η απώλεια των ντέρμπι, πέρα από το ότι θέτει σε κίνδυνο την πρόκριση, μας αφήνει και πίσω στην βαθμολογία της β' φάσης, αφού τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων που προκρίνονται μεταφέρονται. Τώρα γυρνάμε στα Καμίνια, σε ένα ακόμη πολύ μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Ο.Ν.Α..
ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 60-54 (26-31)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιώκας, Αγγελής Αργ.
ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ (Π. Κούτσης): Τσίκουτα 2, Λόξα 21(1), Μουζούκη 16, Δεγαΐτη 1, Ζαχαράκη Ε. 2, Βασιλάτου, Θεοδωρομανωλάκη 12, Τσαπρούνη, Ζαχαράκη Μ. 6, Σταμάτη, Κρεούζη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Βλάμη 7, Δροσωτάκη 9(1), Καψοκόλη 6(1), Τηλεμάχου 14(1), Σπύρη 8(1), Ιωάννου 3(1), Μελιγκοτσίδου, Μικελοπούλου, Σταθάκη 3, Μουσούλη 2, Μαυρίδου 2.