Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ 2-0

3Χ3 για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που μετά από μια ακόμη θετική εμφάνιση έκαμψε την αντίσταση του Νέου Ικονίου και συνεχίζει χωρίς βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.
Από την αρχή ο Προφήτης είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή καρποφόρησε στο 29ο λεπτό, με τον Ηλία Σταματέλλο να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι (είχε πετύχει γκολ και στο κύπελλο), όταν διεκδίκησε με πείσμα τη μπάλα και με πλασέ από τα αριστερά έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ (ούτε κατά διάνοια δεν υπήρξε) και πάνω στον χαμό ο Χάλαρης έσπρωξε τον διαιτητή Ανδρονικίδη για να πάρει αμέσως την άγουσα για τα αποδυτήρια. Με τις αριθμητικές ισορροπίες να έχουν αλλάξει, τόσο στα γκολ όσο και στους ποδοσφαιριστές, ο Προφήτης δεν είχε κανένα πρόβλημα να κοντρολάρει απόλυτα τον ρυθμό και να κλειδώσει τη νίκη του στο 72' με την κεφαλιά του Βοστάνη, αν και την "πατρότητα" του γκολ διεκδίκησε και ο Σταματέλλος, που έκανε κίνηση προς τη μπάλα, αλλά απ' ότι φάνηκε δεν την βρήκε. Στο μεσοδιάστημα των δύο γκολ είχαν χαθεί πολλές ευκαιρίες, με πιο κλασσική αυτή του Βοστάνη στο 54', που έκανε ένα μάλλον άτσαλο πλασέ, ενώ είχε όλο το χώρο και το χρόνο να σουτάρει όπως ήθελε, αλλά και την προσπάθεια του Σταματέλλου στο 61' που έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί. Το μοναδικό που μας στεναχώρησε ήταν η αποβολή (σωστή) του Βρουλιδάκη με δεύτερη κίτρινη, προς το τέλος, για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Η διαιτησία του Ανδρονικίδη και των βοηθών είχε κάποια λαθάκια, και για τις δύο πλευρές. Δεν ήταν όμως τόσο κακή, ώστε να δικαιολογεί τη μονότονη και υπερβολική ενασχόληση των ανθρώπων του Ικονίου με τις αποφάσεις του επί ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο.
Εμείς τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον δυνατό φέτος Θησέα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρονικίδης (Ιωαννίδης, Φωτιάδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 29' Σταματέλλος, 72' Βοστάνης
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 81' Βρουλιδάκης - 30' Χάλαρης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Βισβάρδης, Τσάδαρης, Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Λαζάκης, Τσόγκας (65' Τσάκωνας), Βοστάνης, Σταματέλλος (79' Γιδόπουλος), Μουζακίτης, Αναστασόπουλος (74' Γεωργακάκος).
ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ (Θ. Καλύβας): Φραγκάκης,Μπούτζαλης (77' Χονδρουδάκης), Χάλαρης, Χατζηπέτρος, Αγγελάκης, Αλευρομάγειρας, Κουζίνης (87' Παπασταθόπουλος), Πλακίδης, Σύρμας, Γκούβερος, Κυριαζής (84' Πατεράκης).