Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΘΗΣΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-3

Η ποδοσφαιρική ομάδα συνεχίζει χωρίς απώλειες στο πρωτάθλημα, καθώς σήμερα ξεπέρασε και το εμπόδιο του δυνατού Θησέα, νικώντας 1-3 στις Σιταποθήκες. Απολαμβάνει έτσι τη θέα από το ρετιρέ της βαθμολογίας, και μάλιστα χωρίς συγκάτοικο, καθώς ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπάρχει άλλη ομάδα στον όμιλο που να έχει το απόλυτο.
Ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τον Προφήτη, ώστε να καθορίσει τη μοίρα ενός αγώνα που μέχρι τότε έμοιαζε -και ήταν- ισορροπημένος. Το 1-1 του ημιχρόνου είχε διαμορφωθεί από το πλασέ στην κίνηση του Σταματέλλου, μετά από σέντρα του Βοστάνη, και την κεφαλιά του Δ. Χαιρέτα, στη μοναδική στιγμή του αγώνα που η άμυνά μας "κόλλησε". Η ομάδα του λόφου τελικά καθάρισε τη μπουγάδα χάρη σε δύο κεφαλιές: Αρχικά αυτήν του Σταματέλλου, που ήταν και το έκτο του γκολ σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Ο Ηλίας, που σημειωτέον έπαιζε κόντρα στην πρώτη του ομάδα, πήρε το "ριμπάουντ" από την πρώτη κεφαλιά του στο δοκάρι του Αναστασόπουλου, που πάντως έβαλε κι αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, επίσης με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος τη δεύτερη ωραία σέντρα και ασίστ του Βοστάνη στο ματς. Από εκεί κι έπειτα ο Θησέας φάνηκε να υποτάσσεται στην ειμαρμένη του, ειδικά από τη ώρα που η αμυντική μας τετράδα (με τον Αλειφέρη να ξεκινά αντί του τιμωρημένου Βρουλιδάκη) ήταν σταθερότατη και ο γκολκίπερ Σπαχίου δεν είχε πρόβλημα, καταγράφοντας συνεχώς σωστές εξόδους στις σέντρες και τα γεμίσματα των αντιπάλων. Ο Προφήτης ήταν και πάλι ένα σύνολο σοβαρό και αγωνιστικά πειθαρχημένο, που χωρίς να φτάνει στην απόδοση που θα εντυπωσιάσει δείχνει να ξέρει ακριβώς τι ζητάει πάνω στο χορτάρι.
Καλή η διαιτησία του Τσαμούρη και των βοηθών του.
ΘΗΣΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαμούρης (Κουτσουμπού, Μακρής)
ΣΚΟΡΕΡ: 29' Χαιρέτας Δ. - 18', 53' Σταματέλλος, 58' Αναστασόπουλος
ΘΗΣΕΑΣ (Θ. Ντέμος): Βώκος, Δαμίγος (67' Δερτιλής), Τσώνης, Κουκουβίνος, Φραντζέσκος (64' Κατρισιώσης), Χαιρέτας Γ., Χατζηιωάννου-Ανδρέου, Χαιρέτας Δ., Γεωργόπουλος, Ρήγος (62' Χατζηπέτρος), Δεμιρτζόγλου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Βισβάρδης, Τσάδαρης, Αλειφέρης, Βισβίκης, Λαζάκης, Τσόγκας (34' Γιδόπουλος), Βοστάνης, Σταματέλλος (83' Ευγενείας), Μουζακίτης, Αναστασόπουλος (75' Σελίμης).